Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját lakás nélkül a jobb fajta ( szebb ,vékonyabb) nőket el lehet felejteni?
Igen. Ha nincs legalább egy 200 milliós lakásod, akkor felejts el. Autó is kell természetesen, friss, ropogós, gyárból kigurult Merci a legjobb. Havonta legalább 2 millió legyen a nettód, aminek a felet a fizetés napján a kezembe nyomod, hogy szép és fiatal maradjak.
24N
Nem.
A leírásod alapján a személyiségedben keresd a problémát. Ameddig anyagiasítod a nőket, ne lepődj meg, hogy a normális értékrendű nők szóba sem állnak veled.
Szép vagyok, de nem vékony. Nálam is kizáró ok lenne.😄
Na erre varrjál gombot!
Változott a világ de azért hatalmasat nem.
Akiket ismerek párokat ők mind közösen építettek házat vagy vettek lakást, közösen ketten. Mert 2-en az alapot össze tudták spórolni és 2-en ki tudták fizetni a kölcsönt.
Egyedül 1 ember, egyedülálló...kevesen vesznek lakást manapság is.
Igen! Az úgy normális lenne! De én nem ezt tapasztalom! Elvárják hogy a férfi rendelkezzen már akkor vele mikor ismerkednek. Vagy instant kuka.
9
És ezzel mi a baj? Ha én megteremtettem magamnak, akkor már elvárhatom? Hát nehogymár a készbe akar beleülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!