Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Saját lakás nélkül a jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját lakás nélkül a jobb fajta ( szebb ,vékonyabb) nőket el lehet felejteni?

Figyelt kérdés
Mindegyik a lakásra izgul ?
2023. júl. 4. 06:33
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
65%

Egy "jobb fajta" nőre sokan rámozdulnak. Ő nyilván a legjobbat fogja választani. Olyat, akinek van lakása, kocsija, gazdag szülők, jó fizetés, diploma, toronyóra lánccal. Azért annyira nem is ritka, hogy saját ingatlannal rendelkezzen egy férfi 30 alatt. Akár úgy is, hogy a szülei vették, vagy örökölte.

Te meg kiesetél a mezőnyből. Így jártál.

2023. júl. 4. 07:51
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Kettes kommentelő vagyok.

Csinos, fiatal no vagyok, rengeteg férfinak tetszem.

A párommal online ismerkedtem meg. Otthon lakott akkor még ő is.

Én aztán egyedül albérletbe költöztem, majd pár hét után ő is oda költözött.

Két évet éltünk így együtt, aztán örökölt egy lakást, amit jó áron el tudott adni és tudott belőle venni egy másikat, ahol most elunk.

Fogalmam sem volt róla, hogy lesz ilyen lehetőség.

Mindketten tanultunk, dolgoztunk még, mikor ismerkedtünk.

24N

Akkor is öt választottam volna, ha életünk végéig albérletben kell élnünk.

2023. júl. 4. 07:57
 23/41 A kérdező kommentje:

Dehogy választottad volna… ne hazudozz.

2023. júl. 4. 08:14
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣🤣
2023. júl. 4. 08:16
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondom meg egyszer, hogy nem tudtam róla, nyilván pár hónapos kapcsolatban nem mondja el az ember az ilyeneket.

De nem igazán érdekel, mit gondolsz.

2023. júl. 4. 08:16
 26/41 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, a "jobbfajta" nőknek olyan pasik csapják a szelet akinek van lakása, lehet több is nem is egy. Kifejtenéd bővebben miért menjen veled az albiba?

Lefordítom a problémát a te primitív agyad szintjére is: neked kelleti magát egy pár csinos, "jobbfajta" nő meg egy alacsony, kövér, csúnya arcú is. Melyiket is fogod választani??? Na ugye ! :D

Nem mondom, hogy ez az értékrend a nők részéről rendben van na de kérlek szépen, a tiéd pontosan egyezik ezeknek a nőknek az értékrendjével!!

2023. júl. 4. 08:18
 27/41 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, te hülye vagy.

Saját OTTHONOD legyne, ne pedig SAJÁT TULAJDONÚ INGATLANOD:D

Ha a ketőt között nem érted a különbséget... az pont az indok arra, hogy miért mondom, hogy hülye vagy:D

Ne lakj 30 évesen anyádéknál, ennyi az elvárás. Nehéz megugrani? Nem hiszem...

2023. júl. 4. 08:24
 28/41 A kérdező kommentje:

5 éve egyedül élek.

2023. júl. 4. 09:12
 29/41 anonim ***** válasza:
81%

11-es vagyok:

Valami félrement. Nem azt írtam, hogy ha nincs saját lakása, akkor hajléktalan.

De azért ne asszisztáljunk már ahhoz a trendhez, ami itt van az incelek körében az oldalon, hogy 30 évesen körbe kelljen tapsolni őket, ha nem az anyjukon élősködnek…

2023. júl. 4. 09:29
 30/41 anonim ***** válasza:
95%

“Eszednél vagy mikor ilyeneket írsz? Millió család van ahol a gyerek nem örököl se pénzt se ingatlant. Semmit. Nulláról átlag melóval 40 év munka alatt lehet egy lakást összehozni. Ha 22 évesen kezd dolgozni lesz majd 60 mire lesz saját lakása! Úgy ha egész életében egy jót nem evett. Hobbija nem volt semmi. Itt meg írjatok hogy 25-30 éves ferfiak nyomorekok akik nem rendelkeznek lakással.”

Én azt állítottam, hogy te vagy nyomorék, nem a 25-30 éves férfiak.

Az én barátom 27 éves, nincs ingatlanja. Nekem 22 évesen van, mégis albérletben élünk, a lakásból én nem profitálok egy fityinget sem, hiába van a nevemen. Most akkor a logikád szerint ő is a lakásom miatt van velem?

2023. júl. 4. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!