Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Saját lakás nélkül a jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját lakás nélkül a jobb fajta ( szebb ,vékonyabb) nőket el lehet felejteni?

Figyelt kérdés
Mindegyik a lakásra izgul ?
2023. júl. 4. 06:33
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
23%

#9:

Felnőtt férfi létedre mi a nehéz abban, hogy legalább azt fel tudd mutatni, hogy nem vagy hajléktalan? Az általad kinézett nők is laknak valahol… Te meg feltehetően még ki sem nézel sehogy.

Az ilyen nyomorultak miatt becsülöm meg a barátomat, hogy nem vagyok rátok szorulva.🙏🙏🙏

2023. júl. 4. 07:06
 12/41 A kérdező kommentje:

Eszednél vagy mikor ilyeneket írsz? Millió család van ahol a gyerek nem örököl se pénzt se ingatlant. Semmit. Nulláról átlag melóval 40 év munka alatt lehet egy lakást összehozni. Ha 22 évesen kezd dolgozni lesz majd 60 mire lesz saját lakása! Úgy ha egész életében egy jót nem evett. Hobbija nem volt semmi. Itt meg írjatok hogy 25-30 éves ferfiak nyomorekok akik nem rendelkeznek lakással.

2023. júl. 4. 07:10
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Jó csajokról álmodozol. Ott máshogy működnek a dolgok.

Átlagos Juliskának nem kell hogy 30ig lakást vegyél.

2023. júl. 4. 07:14
 14/41 anonim ***** válasza:
12%

4es es neked 30 eves korodra lesz onnalo sajat lakasod?

Mert ha nem akkor ne tamasz mar olyan feltetelt amit te sem tudsz teljesiteni ...!!!

2023. júl. 4. 07:19
 15/41 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van lakásom, van kocsim,jó munkám, mégis 10 kg feletti, nálam 5-6 évvel idősebb nők találnak meg. (Ronda sem vagyok, magas vagyok és átlagos arc, alkat.)
2023. júl. 4. 07:21
 16/41 anonim ***** válasza:
0%
15, mármint 100 kg feletti nők.
2023. júl. 4. 07:22
 17/41 A kérdező kommentje:

Milyen az átlagos Juliska ? Tegyél be egy példa képet! Ugye nem egy ronda 150 kilós idős nő lesz igaz?

2023. júl. 4. 07:25
 18/41 anonim ***** válasza:
92%

ne ebből az oldalból indulj ki itt mindenki 500 felett keres és elvárás a saját lakás.

Nézz körbe ismerőseid közt gondolom van néhány.

aki fősulira egyetemre jár, mikor kezd el dolgozni mikor lesz egy olyan munkahelye ahol lesz egy normális fizetése, önerőből egyedül segítség nélkül?

Hát 24 éves kora alatt nehezen.

És az emberek többsége nem 500 at meg felette keres.

Talán 6 év alatt 30 éves korára tud annyit összespórolni, hogy felvegyen hitelt és befektessen egy lakásba. De azt is leginkább csak akkor ha nem fizet albérletet.

Az emberek többségének nincs saját lakása 30 éves korára.

Maximum ha szülői támogatást kap.

2023. júl. 4. 07:26
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

11 albiban lakom most akkor hajléktalan vagyok? 😅 Azér brmsgokat ne beszélj már.

A magyar valóság meg az, hogy mostanában nem sokan tudnak egyedül lakást venni...ezek tények!

Sok jó csajnak is van olyan pasija, aki albiban lakik...erről is ennyit.

Kérdező! Nem arra izgul! De az önállóság és függetlenség elég vonzó. De Neked se amiatt nincs nőd, mer nincs lakásod.

2023. júl. 4. 07:30
 20/41 anonim ***** válasza:
82%

Nekem nőként van saját házam, mégis mikor ismerkedtem nem egy pasi közölte hogy el ne képzeljem hogy ők majd hozzám fognak költözni egy olyan házba amihez semmi közük. De felmutatni meg egyik se tudott semmit a mama hotelen vagy a lepukkant alberleten kívül.

Szóval nektek semmi nem jó.

2023. júl. 4. 07:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!