Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önkormányzati lakás ugyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkormányzati lakás ugyan olyan rossz mint az albérlet?

Figyelt kérdés
Ha valaki egy 3 szobás önkormányzati lakásban él, 50 ezer bérleti díjjal, az ugyan olyan “fél lábbal csöves stb” jelző a nőknél mint ahogyan az albérletben lakókat hívjàk? Ugyan úgy elvárt a saját lakás meg a 700 ezer nettó fizetés? Aki 300 ból nehezen de önállóan él egy önkormányzati bérleményben az akkor is kuka a nőknél?
2023. máj. 14. 10:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha pénzzel akarsz instacicát fogni, akkor igen.
2023. máj. 14. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Fullis celebekhez mindenképp kevés
2023. máj. 14. 10:32
 3/12 A kérdező kommentje:
Első kettő miért a végletekben gondolkodtok? Én is hétköznapi melós vagyok. Ugyan ezt a típust keresném a nők között is. De annyi ilyen anyagi elvarasos dolgot olvastam a neten ; hogy már inkább megkérdezem hogy tényleg így van e.
2023. máj. 14. 10:34
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Ha te 300e-ből nehezen élsz meg egyedül, akkor ott nagy a baj.
2023. máj. 14. 10:41
 5/12 A kérdező kommentje:

Budapest … Vannak költekező fizetni valók pl telekom 30 ezer. És 1 kutya es 2 macska is van.

2023. máj. 14. 10:43
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Ne erről az oldalról tájékozódj. Egy átlagfizetéses nőnek tökéletesen megfelel egy átlagfizetéses férfi. Ő is keres 300at, az már 600, és ehhez az önkoris lakás jó árban is van. Hátránya hogy bármikor kirakhatnak.

Aki azzal jön hogy ha jön a gyerek... A CSED a bruttó összeg nettoban, de a GYED is már sokszor 200 fölött van, utana meg mehet a gyerek bölcsibe.

Amiket itt olvasol azokat elkeseredett incikék irják, vagy olyanok, akiknek csak az első két példas nők kellenének.

2023. máj. 14. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Mióta 30ezer a telekom pesten? Én egy 10est fizetek… valamit szarul csinálsz.
2023. máj. 14. 10:52
 8/12 A kérdező kommentje:

Telefonszàmla, korlátlan net, és otthoni net és tv (nem nézem de akkor mikor a telefont vettem akciót adtak ha tv előfizetés is van)

2023. máj. 14. 11:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Önkormányzati bérlakáshoz hogy jutottál fiatal férfiként? Megvásároltad a jogot? Mert legálisan nem jutsz hozzá. Mondjuk sokkal rosszabb a megítèlése, mint az albérletnek, mert a hátrányos helyzetű réteg lakhatási problémáira találták ki anno. Olyan, mintha munkásszállón laknál, megítélés szempontjából.
2023. máj. 14. 11:19
 10/12 A kérdező kommentje:

Szüleim kapták a 80 as évek elején. 3 testvérem van. Mikor a szülők meghaltak akkor én vettem àt a főbérlői jogot. Mert az összes testvérem hàzas és màr rég nem laktak itt.

2023. máj. 14. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!