Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők életképtelen csicskának tartják a lakás nélküli férfiakat?
Figyelt kérdés
Még rosszabb ha 28 év felett a szülei tarják?2023. okt. 10. 12:36
11/54 A kérdező kommentje:
200 ezret keresek amiből 150 et haza adok. Nagyon szegények vagyunk. A maradékból veszek ruhákat, járok bulikra meg xbox játékokat is veszek.
2023. okt. 10. 13:05
12/54 anonim válasza:
Amúgy nem értem ezt a gyakorit. Az én környezetemben sok olyan pár van, ahol az egyik fél beköltözött a másik családjához.🤷
14/54 anonim válasza:
14.
Pedig a környezeted már megvan hozzá.
15/54 anonim válasza:
Nalam ez kizaró ok! Én tudom fizetni a peogramok rámeső reszet, de a pasinak nem fogom.
16/54 anonim válasza:
16.
Na ja, de ha ezek a programok mondjuk egy úrséta, ami X millió dollár, akkor nehezen fogja tudni fizetni a saját részét is.
17/54 anonim válasza:
Mi lenne ha azt az 50 ezret mondjuk tanulásra szánnád, ès kitanulnál egy új szakmát amivel jobban tudsz keresni?
18/54 anonim válasza:
Fiatal korban még nagyon kevesen tudnak lakást venni. Később, ha például elválnak, a nő meg a gyerekek maradnak a közös lakásban, a férfi meg mehet a híd alá. Kevesen tudnak egy lakás árából két másikat venni. A férfi esetleg visszamehet a szüleihez, vagy albérletben nyomorog gyerektartással a nyakában.
N
19/54 anonim válasza:
18.
50 ezerből nem fogsz tudni tanulni semmit, ahhoz legalább tízszer annyi pénz kell. De inkább még több.
20/54 anonim válasza:
Attól függ milyen nőt akarsz megszerezni. Ha olyat aki ilyen tipikus vlogger, vagy gazdag csajszi, akkor elég iciripiciri esélyed van saját lakás nélkül. Amúgy lehet olyan nőd akivel közösen nyomorogtok, mint mi hétköznapi emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!