Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsi és lakás nélkül manapság már szinte lehetetlen csajozni?
Nem leheterlen. Ezek csak dolgok.
Az inceleknek lehetetlen (nem az anyagiak miatt), értük meg nem kár.
Kolis vagyok, rengeteg pár van itt, sokaknak van akár külsős párja. Senkinek nincs lakása és akiről tudom, hogy van kocsija, neki pont nincs párja. Felejtsük már el azt a f.szságot.
(Van párom, nincs kocsija, se lakása, mikor találkoztunk munkája se volt)
1. Egyetemisták ezreinek van barátnője, pedig töredékük lákástulajdonos, jelentős részük konkrétan a szüleivel él.
2. Párok százezrei élnek ALBÉRLETBEN, aminek feltételezhetően az az oka, hogy egyiküknek sincs saját lakása.
3. Ha valaki szerényebb anyagi körülmények közt él, talán nem a milliós táskákkal grasszáló budai ügyvéd- meg orvoscsemetéket kellene kiszemelje.
Igen én is ezt javaslom mint a 6-os.
Olyanok akiknek nincs mert nem keresnek jòl, nem kaptak ajàndékba, nem örököltek.... Ök jobban meg fognak érteni és egy szinten vagytok.
Persze. Albérletbe nem laknak párok, busszal nem mennék párok...
😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!