Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlenség manapság vega férfiként vega vagy vegán barátnőt találni?
Mindenképpen ragaszkodsz a vega barátnőhöz ? Elég kevés vega lány van ,így emiatt alapból eléggé leszűkíted a szóba jövő lányok listáját. Bár gondolom azért akarsz vega barátnőt ,mert ő nem akar majd ilyen téren megváltoztatni és így is elfogad. De nem minden húsevő nézne rád furán ,a rendes lányok így is elfogadnának.
Én vega lány vagyok ,de a barátom eszik húst ,mégis teljesen jól megvagyunk. Egyikőnk sem akarja megváltoztatni a másikat. Szerintem inkább egy megértő és elfogadó barátnőt keress , és ez legyen a fő szempont ,ne feltétlenül az ,hogy mit eszik és mit nem.
23/L
Nem lehetetlenség. Én úgy tapasztalom, hogy a vega nők sokkal többen vannak, mint a vega férfiak.
29/N/vega
En nem edzem hust. Mindent nyersen eszem. De a huszoneves fiukra bukok.
N/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!