Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vega/vegán teista lány? 20 körül
Van rá valami esély vajon, hogy valaha is fogok találni egy olyan párt, aki szigorúan vegetáriánus, esetleg Vegán, illetve tudja, hogy van Isten, azonban a szexuális élettől sem retten meg?
Az igényeimből nem vagyok hajlandó alábbadni, viszont úgy érzem igencsak nehéz dolgom van..
20/F - Válaszokat privátban is várom
Miért nem szereted a pörköltöt?
Végülis azért lett "teremtve", hogy elfogyasszuk :D
Miért nem lenne jó egy húsevő keresztény? Nehogy már az legyen az akadálya, hogy mást eszik.
Vajon Jézus mit szól ehhez?
Nincs nehèz dolgod, csak egy kis szerencse kell. :D Rám speciel minden igaz, amit leírtál. :)
21/N
Lol. :DDD
Egyébként én is hiszek I-tenbe és aligha eszek húst (nem vagyok vegán/vegetáriánus szimplán nem jutok kóser húshoz ,ezért csak halat eszek). De fiú vagyok. :DDD
Miért baj az, ha eszik húst?
Van egy hölgy ismerősöm, aki állatmenhelyet üzemeltet, és szigorúan nem eszik állati eredetű ételeket.
Síkítozni szokott amikor a férje pörköltes szájjal kergeti, hogy megcsókolja :D
Nem értem, ha te nem eszel húst, miért lenne kizáró ok, ha a párod igen...
Ez a válasz nem reveláns a kérdéssel kapcsolatban.
Arról nem is beszélve, hogy a húsevéstől lesz valaki "bárgyú szeretcsétlen".
Nyüzüge meg sok olyan ember van azok között éppúgy akik esznek húst, mint azok között akik nem.
Valamint a gladiátorok egytől egyik vegetáriánusok voltak. Tehát ebben a kijelentésedben, miszerint "nyüzüge" lesz valaki attól, hogy "ráerőszakolják valakire a tápanyaghiányos étkezést" semmi ráció nincsen kedves válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!