Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Saját lakás , autó , sportos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját lakás , autó , sportos 70 kg-os test, jóképűség, humor, milliós fizu, diploma ez csak rajtengedély a jobb fajta nőkhöz?

Figyelt kérdés
Szóval még ezeken az alapokon kívül többre van szükség ?
2023. júl. 15. 10:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
Intelligencia kimaradt. Pedig az nagyon kéne.
2023. júl. 15. 10:39
 2/29 anonim ***** válasza:
56%
Milyen magas vagy? Az is számít. Amúgy meg nem frrfias ez a pehelysúly. Mit akarsz te jobbfanta nőt
2023. júl. 15. 10:42
 3/29 anonim ***** válasza:
55%
Igen, lakáson nyilván nem egy nyomorult kétszobás panelt értek, autóból is minimum egy Merci, vagy Lexus 70 kg-nál lehet izmosabb, ha 180 feletti magas, milliós fizu és diploma alap, de legyenek ambíciói, kapcsolatai, ne csak a gazdag papától örökölje a pénzt.
2023. júl. 15. 10:44
 4/29 anonim ***** válasza:
92%
70 kg nekem nagyon vékony lenne. És igen, milyen magas vagy?
 5/29 anonim ***** válasza:
90%
Azt mondod, "jobb fajta" férfinak kell lenned a "jobb fajta" nőkhöz. Micsoda megállapítás.
 6/29 A kérdező kommentje:
180 a magasság.
2023. júl. 15. 10:45
 7/29 anonim ***** válasza:
94%
Hát akkor szedj még magadra legalább vagy 10 kiló izmot apukám.
2023. júl. 15. 10:48
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

Én 189 centi mellé 79 kiló vagyok, inkább szálkásnak mondanak, mint izmosnak, de így is sok lánynak tetszem, de azért még fejlesztem tovább a testem. Szóval te is sportolj szerintem valamit.

18f

2023. júl. 15. 10:51
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és ez miért olyan meglepő? Igényes ember igényes társat is akar maga mellé.
2023. júl. 15. 10:59
 10/29 anonim ***** válasza:
73%
Nyilván, innen jönnek még a belső értékek, amikre alapozva egyáltalán szóba jöhet a párkapcsolat építése vagy nem építése. Nem a lakással vagy a milliós fizuval lesz kapcsolatban senki, ez csak a kényelmes élethez szükséges, amire nyilván mindenki vágyik. Az ember is számít a külső tényezőkön túl, ha abban nem tudsz legalább ugyanilyen színvonalat villantani, akkor mindig csak a felszínes és anyagias nőknél lesz sikered (már ha ezt sikernek lehet nevezni), valódi mély, érzelmi és támogató kapcsolatod sosem lesz emberi értékek nélkül.
2023. júl. 15. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!