Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Huszonéves nők! Milyen csomagb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Milyen csomagból áll össze nálatok egy pasi rajtengedélye, amivel már eséllyel indulhat kegyeitekért?

Figyelt kérdés

Belső, külső, anyagiak? Mi az elvárt minimum csomag? Kifejtenétek?

F/31

2022. febr. 11. 10:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem alkesz, akkor már nyert ügye van kb. 🤭
2022. febr. 11. 10:42
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Ne Balázsnak hívják, más nem számít.
2022. febr. 11. 10:43
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Első és legfontosabb: normális kommunikáció, nem ilyen nőgyűlölő, általánosító, degradáló szöveg, mint a tiéd. Legyenek céljaid, ne annyi legyen, hogy anyukád szoknyája mellett élsz még 40 évesen is. Legyél tisztában az értékeiddel, figyelj az egészségedre, legyen munkahelyed, ne legyél eladósodva. Bár itt sokan azt mondják, a nőknek csak a pénz meg az egzisztencia kell, ez nem igaz. Azt magamnak is meg tudom teremteni. De ne én tartsalak el, legyen saját életed. Nálam pl. ennyi a "rajtengedély". Nincs külső elvárásom, max annyi, hogy nálam magasabb legyen, de ez nem nehéz, mert 157 cm vagyok. Az összkép a lényeg, ha valaki belül rendben van, kívül pedig megteszi legalább a minimumot, hogy a legtöbbet hozza ki magából, akkor simán ismerkednék vele.
2022. febr. 11. 10:44
 4/18 A kérdező kommentje:

"nem ilyen nőgyűlölő, általánosító, degradáló szöveg, mint a tiéd."

Hol löktem én ilyen szövegeket? Idéznéd? Amúgy köszi a választ!

2022. febr. 11. 10:46
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Az összes kérdésedet nem fogom belinkelni ide. Mindig általánosítasz, mindig a nők a hibásak, mert szerinted nem képesek főzni, elfogadni az alkoholizmust, satöbbi satöbbi... mindenki hibás, csak te nem.
2022. febr. 11. 10:48
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanaz vagy, mint aki a nettó 600 ezres fizetéses kérdést írta ki?
2022. febr. 11. 10:50
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
# 6 nem hiszem, abból én is írtam ki egyet már viccből
2022. febr. 11. 10:51
 8/18 A kérdező kommentje:

5: Nem, én azon szoktam kattogni általában hogy hihetetlen magas elvárásaik vannak a nőknek és a külsőre simán átlagos pasikat is kukázzák, láss engem.

Azon nem szoktam hogy az alkeszeket miért nem kedvelik.

Egyébként az is érthető hogy a mai világban már támadásnak érzed a legapróbb kritikát is irányotokban, mivel a 90 % folyamatosan nyal titeket.

2022. febr. 11. 10:52
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
De nem azt írtad pár napja, hogy MGTOW lettél? Vagy meggondoltad magad?
2022. febr. 11. 11:02
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

Magas, tetszik az arca, van munkája, 60 és 120 kiló között van.

Nem rasszista, antiszemita, hímsoviniszta, homofób, stb. Ha ezek teljesülnek az általában már együtt is jár a többi olyan tulajdonsággal, ami kell, mint okos, olvasott, összefüggésekben gondolkodó. Jó ha van humora, meg megbízható.

2022. febr. 11. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!