Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Milyen csomagból áll össze nálatok egy pasi rajtengedélye, amivel már eséllyel indulhat kegyeitekért?
Belső, külső, anyagiak? Mi az elvárt minimum csomag? Kifejtenétek?
F/31
Számomra, ami a minimum: legyen munkája, tudja fenntartani magát. Nem kell milliós fizetés, de legyen benne ambíció, és egy viszonylag stabil jövőkép. Nem kell, hogy diplomás legyen, de legyen értelmes, legyen érdeklődési területe, amivel szívesen foglalkozik. Ne legyen szexista, rasszista, homofób, stb. Képes legyen értelmes vitára, aki hajlandó végighallgatni a másikat, és megfontolni a mondanivalóját, ne élből utasítsa el, csak azért mert mást mond. Legyen magas érzelmi intelligenciája, tudja kezelni az érzelmeit, ne féljen segítséget kérni, ha szüksége van rá.
Külsőre nekem is az, hogy magasabb legyen nálam, tehát min. 170 cm (ami így is a magyar átlag magasság alatt van férfiaknál). Amúgy kb ennyi a külsőre, ami fontos, hogy ne legyen igénytelen, normális, tiszta ruhákban járjon (nem kell márkás ruha), normális higiéniára legyen, legyen tiszta, tartsa rendben a körmeit (ne legyen többhetes retek a körme alatt, ne rágja, stb), ne legyen betegesen elhízott (nem kell izomagynak lennie, nem baj, ha van pár plusz kg se, de ne follyon szét a hájtól. Ha valami egészségügyi problémája van, akkor ne bénázzon, és várjon a csodára, hanem menjen orvoshoz.
- Legyen FÜGGETLEN!!!!!!!!
- Ne legyen gyereke, de akarjon gyereket!
- Legyen normalis, tudjon kommunikálni. Legyen képes kifejezni magát.
- Legyen megbizhato
- Legyen családcentrikus
- Én legyek neki az első, és nem az anyja/haverok!
- Ne essen ketsegbe, ha fel kell furni egy polcot a falra, vagy ossze kell rakni egy butort.
- Teltebb alkatu vagyok, ne csak azért legyen velem, mert nincs más!
- Legyen lakása (nekem is van, nem, nem örököltme)
- Legyen autója(nekem is van, nem, nem örököltme)
- Legyen egy jól fizető allása. (Én is hozom)
- Ne legyen alkoholista
Ezt, eddig minden párom tudta hozzni, a jelenlegi is. Meglatjuk mi lesz belőle!
27N
Józan, nyugodt életvitel. Kedves, szerethető természet. Önálló, szorgalmas. Kitartó. Szeressen.
A munkakerülők, a beképzelt, nárcisztikus, lusta, bulizgatós, állandóan mehetnékes egyének, akiknek minden más fontosabb, nem hozzám valók.
Szeretek csendben, nyugodtan élni a családommal. Szerencsére már megtaláltam a páromat.
Illusztrálom, te hol buksz el:
- ne legyen alkoholista (nem, senkit nem érdekel, hogy szerinted jelenleg nem 'aktívan' vedelsz)
- ne legyen elhízva
- legyen értelmes munkája és főleg jövőképe
- ne legyen nőgyűlölő (hőzönghetsz, de itt mindenki olvasta az összes okádék hisztidet)
- legyen önálló élete saját lakhatással
- ne legyen frusztrált, önsorsrontó és megkeseredett.
Igen, ezeket mi is tudjuk hozni, mert nagyon alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!