Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a pasi ilyet mond egy randin a nőnek?
Figyelt kérdés
"Nem hiszem el magamról, hogy szerethető vagyok." Màrmint, nyilván a làtható önértékelési problémàk miatt mondta, de lehet emögött valamilyen szàndék is?
Köszi előre is!
2022. jan. 27. 15:26
1/13 anonim válasza:
Vagy nagyon őszinte, és nem kertel a problémáival kapcsolatban, vagy az adott nőt akarja lepattintani. Én sem hiszem el magamról, hogy szerethető vagyok, és emiatt sokan el is riadnak.
2/13 anonim válasza:
Nem hiszem én sem hogy szerethető lennék. Az önértékelés az mindig a külvilág visszajelzései alapján épül fel, ha állandóan elutasítanak biztos nem leszek egy önbizalomtól tulfűtött férfi.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de ezt nem értem, hogy jönnek ehhez az ő problémài? De akkor ezt jól benéztem, mert én meg inkàbb azt hittem, ezzel próbált fűzni...😅
2022. jan. 27. 15:49
4/13 A kérdező kommentje:
Bocs, lehet félreérthetően fogalmaztam, de férfi mondta ezt a nőnek.
2022. jan. 27. 15:51
5/13 anonim válasza:
2-es vagyok.
Ezt lehet úgy is érthette, hogy túl szépnek talál téged magához képest.
6/13 anonim válasza:
Vagy tényleg így érzi, vagy pedig nincs meg az összhang és nem akarja ezt bunkón közölni veled.
7/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2022. jan. 27. 16:13
8/13 anonim válasza:
#3. Úgy jönnek hozzá az ő problémái, hogy szerintem az a korrekt, ha előre megmondod a másiknak, ha valamilyen problémád, akár mentális, akár testi.
9/13 anonim válasza:
Mivel ő nem hiszi el magáról, hogy szerethető, ezért olyan lányt keres maga mellé aki bebizonyítja neki, hogy igenis lehet őt szeretni. Szerintem erre akart célozni.
Az már más dolog, hogy az önértékelésén kellene javítania.
10/13 A kérdező kommentje:
De a csaj nem hiszi el magàról, hogy szerethető lenne...
2022. jan. 27. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!