Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő túlságosan nyomult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő túlságosan nyomult pár napig randizás ideje alatt,és a pasi már túl soknak érezte,ám később a nő visszavesz,abbahagyja a nyomulast,hisztit,uzengetest,akkor a pasas meg folytathatja vele? (Már elég sok randin vannak túl)

Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nem tudni.

Lehet, hogy igen, lehet hogy nem.

Nem érdemes játszmázni, őszintén nyílt lapokkal menj bele, megmondod mit vársz el, több figyelmet stb, és vagy együtt rezonáltok, vagy sem.

2021. szept. 15. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő erőszakosan nyomulna rám, azt alapvetően furcsának tartanám, és most direkt nem használtam csúnya szót....
2021. szept. 15. 16:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Inkább azt mondom,hogy a sérelmeket írtam és mondtam. Mit várok és mit nem kapok. Nem jó szó a nyomulas. Inkább az hogy akartam hogy működjön és leírtam ,mondtam,hogy milyen kevés az egész és változtathatunk rajta, hogy legyen balansz ,mert ez nem jó nekem
2021. szept. 15. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha folytatja is, valószínűleg nem fog sokkal többet nyújtani, mint eddig. Napi min. kérdést teszel fel, már leírtad, hogy szerelmet vallottál, de a pasi még nem tart itt, szenvedsz ebben a helyzetben, mégis folytatni akarod. Miért?
2021. szept. 15. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Min. 3 kérdést
2021. szept. 15. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
4# mert szereti gondolom... vagy szeretné....
2021. szept. 15. 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

3 esélyes:

1. Vagy olyan szinten leírta magát hogy hulye lenne újabb esélyt adni(max ürítésre)

2. Vagy beveszi h a csaj visszavett hogy talán mégis van tartása, igy ujra képbe kerul, de mihelyst elárulja magát a csaj újra, hogy tapad, azonnal lelécel

3.belesetal a csapdába, ha a csaj tusja hosszu távon hozni azt h van tartása, kepes kivancsiságot felébreszteni meg vonzalmat, akkor talán több is megmozdul benne. Utána megint 3 eselyes:

1. Szerelmes lesz járnak egy darabig komlyan

2. Szerelmes lesz csak épp nem tud hű maradni

3.nem lesz szerelmes

Ha leszamitjuk azt, az ossges tezishez, hogy épp nincs nője vagy crush-a vagy bármi

2021. szept. 15. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Minél jobban néz ki a nő , annál kevésbé számít , hogy hogyan viselkedik.

Igenàm, de ha a férfi népszerű, akkor minek válasszon egy hisztiset, ha van olyan talonban aki normális, illetve ha úriember és csak 1 randi partnere van - mint ahogy felül is írod - nem megfelelő , akkor lehet van benne annyi önbecsülés, hogy azt mondja, hogy ez neki nem hiányzik

2021. szept. 15. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:
27%
Ha normális a pasi, akkor ilyen nőt messziről elkerül. Te nem csak nyomulós vagy, hanem farkat növesztettél! Egy férfi ritkán keres másik férfit egy hetero kapcsolatban.
2021. szept. 15. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!