Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes kezdeni egy nővel, akinek van már egy gyereke?
Nagy vonalakban én is átgondoltam már a pro és kontra érveket, de kíváncsi vagyok a Ti meglátásaitokra is. Valószínűleg akad köztetek, akinek több a tapasztalata a témában.
A kissrác egyébként okos, nagyon jól nevelt, most kezdte az iskolát, sajnos sosem ismerte az apját. Ennek ellenére sok szeretetet kap az édesanyjától, és nagy a harmónia köztük.
Ha a gyerek jól nevelt, akkor igen.
Beszélgess vele sokat. Ha komolyodik a kapcsolat, akkor kérdezd meg őszintén, hogy ő el tudná-e fogadni, ha velük laknál, mint anyukája párja.
Ha vonzó apakép tudsz számára lenni, akkor könnyen lehet, hogy örül, hogy végre neki is van apukája (még ha tudja is, hogy nem vér szerinti), és nagyon ragaszkodni fog hozzád.
Beszélgess pároddal őszintén arról, hogy közös gyereket akartok-e, és ha igen, akkor a fiúval is beszélni kell erről.
Szóval hosszú folyamat, hogy közel kerüljetek egymáshoz, de az nagyon biztató, hogy a kisfiú jól nevelt.
#5:
A nő 6-7 éve neveli egyedül a gyerekét, és eddig nem szorult rá senkire, aki eltartja. Szerintem ez egyértelműen nem az az eset, amikor bárki jó lesz, csak pénzelje.
honnan tudjuk?! en nem birom a gyerekeket (no vagyok), tehat nem valoszinu, h kezdenek gyerekes pasival.
de ha teged nem zavar annyira es kepes vagy elfogadni, akkor miert ne?
Köszi az eddigi véleményeket, elgondolkodtató!
Valóban egyedül neveli a srácot, mióta megszületett, pedig nem egy bányarém.
Én egy egyedülálló anya fiú gyermekes anya vagyok.
Ezt Neked kell tudnod, hogy el tudod-e fogadni. Nem Te leszel az első a párodnak, sokáig.
De ha idáig eljutottál, hogy ezt kiírtad, akkor szerintem hagyd őket. Mindketten csak sérülnek miattad, ha benned lesz egy kicsit is olyan érzés, nem vagy biztos abban, hogy kellenek-e ők neked.
Csak megbántod őket.
Akkor kezdj velük, ha 1000% biztos vagy. Ha nem, akkor tiplizz.
36/N
Az a baj hogy a családos nyugot kell. Nyakába venni anélkül hogy lenne család.
Tehát keresel annyit hogy ketten elmehetnetek Thaiföldre nyaralni.
De a gyerek miatt plusz, 300e Ft. Sőt a olcsóbb időszakokban suli van akkor mondjuk úgy a nyaralás szor kettő.
Ha kifizetitek tökre jó, mert elmentek. Este alvásido, de jo lenne sétálni. De a gyerek alszik jó alvás. Kihagyjatok.
És sorolhatnám.
Minden nyaralás ilyen lesz, az ismerkedés kettesben vagyunk resze kimarad.
Majd az együttélés alatt sincs egy random esti séta, vacsi, mert a gyerek.
Egy jó nagy szexet is tervezni kell, mert a gyerek.
Ezekkel nincs gond, ha úgyse mennetek sehova és nem akartok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!