Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes kezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes kezdeni egy nővel, akinek van már egy gyereke?

Figyelt kérdés

Nagy vonalakban én is átgondoltam már a pro és kontra érveket, de kíváncsi vagyok a Ti meglátásaitokra is. Valószínűleg akad köztetek, akinek több a tapasztalata a témában.

A kissrác egyébként okos, nagyon jól nevelt, most kezdte az iskolát, sajnos sosem ismerte az apját. Ennek ellenére sok szeretetet kap az édesanyjától, és nagy a harmónia köztük.

2021. szept. 10. 12:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#8: Valószínűleg nagy csalódás volt a kapcsolat a gyerek apjával, és nem ugrott bele a következőbe ész nélkül az első jelentkezővel. Kicsi gyerek mellett valószínű nem is akart pasizni, inkább rá koncentrált. Most már elég nagy, hogy idő és energia is jusson mellette a pártalálásra.

Ezektől függetlenül: ez is olyan ismerkedés, mint a többi. Nem mindegy, hogy milyen a háttér, a család, de kettőtökön dől el.

2021. szept. 10. 13:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

10-es, ez féloldalas logika.

Alapesetben (persze nem a gyakorizós nők körében :-)))) egy párkapcsolatban úgyis gyerek születik. Akkor pedig ugyanez van, amit leírtál, csak vér szerinti gyerekkel. Könnyen lehet, hogy a kérdezőéknek is lesz közös gyerekük. Annyi, hogy kimarad az elején az a néhány év, amikor csak kettesben élnek és csinálnak programokat.

Szerintem azon áll vagy bukik a dolog, hogy a gyereket tudja-e úgy szeretni a kérdező, hogy nem a nővel együttjáró koloncnak tekinti, hanem egy szeretni való, aranyos gyereknek, akivel önmagában is öröm együtt lakni, közös programot csinálni. Egy jól nevelt, értelmes, 6-7 éves gyerekkel nagyon jó dolgokat lehet együtt csinálni, akár hármasban, akár csak kettesben kvázi apa-fiú programokat.

2021. szept. 10. 13:58
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Nem féloldalas. Én nem jöttem össze gyerekes nővel, és megvolt az életben ez a rész.

Utána lett gyerekem tudom milyen, pontosan tudom a kettő helyzetet hasonlítani. Gyakorló apuka vagyok egy elsős és egy ovis gyerekkel. És ezek sajatok, így könnyebb dolgom van.

És tudom, ha nagy a gyerek lehet menni nyaralni majd, persze kinek mit hoz az élet, esetemben meg 10 évet kell várnom, bár egészségi állapotom miatt akkor már nem fogok tudni menni nyaralni .

Így nagyon örülök hogy nem jöttem össze gyerekes nővel.

2021. szept. 10. 14:19
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
Kizárt.
2021. szept. 10. 15:38
 15/20 Alessandro10 ***** válasza:
91%

Nekem se volt gond egyszerre 2 embert elfogadni. Egy anyát a lányával.

Mindkettőjüket nagyon szerettem.

Aztán az együtt töltött 7 év pillanatok alatt a kukában landolt. Már én sem kellettem neki, meg a gyerek se. A szórakozást választotta.

Gyakorlatilag felneveltette velem a gyereket, aztán dobbantott.

Nem vettem észre időben, hogy csak kihasznál.

Nem baj, rengeteget tanultam belőle. 😄

2021. szept. 10. 16:16
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

Ha nincsen képben az apa, akkor simán belefognék. Ha jó kapcsolat alakul ki a gyerek , az anya és közöttem még a nevemre is venném ha házasság a vége. Viszont olyan kapcsolatba soha ne menj bele ahol az apa is napi szinten képben van, mert soha nem lesz nyugodt életed, mindig a sor végén leszel!!!

43F

2021. szept. 10. 16:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted az anyukáját és a kissrác is szimpatikus, megszereted, akkor semmi akadálya! Kell egyfajta érettség hozzá…
2021. szept. 10. 17:52
 18/20 anonim ***** válasza:
42%

Ha kis gyereke van akkor nem erdemes kezdeni vele. Goldolj bele, ha lesz kozos gyereketek akkor otthon marad gyesen es 2 gyerek utan fizetsz mindent, sot lehet kesobb se megy vissza dolgozni mikor lejar a gyes. Elvarja majd hogy ugy szeresd az ovet mint a sajatjat.

Akkor nem problema ha a gyerek mar 18 mert hamarosan ugy is sajat magarol fog gondoskodni es nem kell neki potapa de egy kisgyerek az mas.

Jobb ha egyutt tapasztaljatok meg a szulovevalast.

En olyan not vettem el akinek nem volt gyereke, most van egy kisbabank es egyutt eljuk meg ezt eloszor.

2021. szept. 17. 12:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi az összefüggés? Semmi
2021. szept. 18. 13:34
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

10# vagy nagyszülőkre bízzák a gyereket nyaraláskor, vagy addig elmegy a gyerek az apukájához és meg van oldva a kettesben nyaralás, vagy elmegy addig a barátjához a gyerek... vagy beíratják gyerektáborba.. meg lehet oldani a kettesben töltött időt.

Összejönnék e gyerekes nővel? Ha így van ahogy leírtad akkor lehetséges hogy igen.

2021. okt. 6. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!