15+3hkm vagyok. Ti mar ilyenkor vasaroltatok a kicsinek? Ki agyat szeretnenk megvenni. Szerintetek mennyire erdemes mar most? Ilyenkor mas kicsi az esely arra h barmi baja legyen nem?
Én még ilyenkor nem vettem semmit.
Mondjuk velem az a baj, hogy megveszek valamit és két napra rá tuti, hogy látok olyat ami jobban tetszik és ugyanannyiba is kerül.
A 34.héten vettem meg mindent.
13 hetes vagyok.
Van már neki elég sok ruhája, megvan a kiságy és a babakocsi.
Szerintem vásárolhatsz, ha szeretnél.
Baj pedig bármikor történhet sajnos.
Én nem vettem semmit, meg akartam várni azt a bizonyos 24.hetet, amikor már életképes lehet a baba. Kisruhákat persze vettem.
Végül dec.23-án (28 hetesen) bekattantunk a férjemmel és felutaztunk egy nagy platós autóval Budapestre és megvettünk mindent, amit csak lehetett :D
Annyi Brendon pontot gyűjtöttem, hogy most egy darabig a pelenkát ők állják majd :D
17.hetes vagyok. Még nem vettem semmit, és egyelőre nem is tervezem.
28.hétig tervezek dolgozni, majd utána amikor lesz időm körbe fogok nézelődni pár üzletben, aztán neten megrendelem a kinézett holmikat, olcsóbban 😃😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!