Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen csajról?
Huszonéves csaj,de enyhén szólva visszafogott.Nem jár szórakozni,talán soha nem is volt még.Pasi barátai aligha vannak,barinőjét megkérdeztem volt-e valakije már,állítása szerint soha nem érdeklődtek iránta,de a csaj sem próbálkozott senkinél.
Ez jelentheti azt,hogy esetleg aszexuális?
1-es, ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor miért írsz? Ezt a kérdéssel válaszoló stílust nagyon rühellem. Mit gondolsz te, kiknek írsz? A kis fogyi barátaidnak?
És remélem ezzel nem arra akartál utalni, hogy te egy "igényes és introvertált" nő lennél, mert te biztosan nem.
Azt is szeretném közölni, hogy nem volt szó kibeszélésről. Csak a kibírhatatlan hisztériák kezdenek el őrjöngeni, és látják bele mindenbe azt, hogy mások kibeszélik. Téged ez traumatizált, és most minket gyötörsz vele
Ha a barátnőm egy harmadik félnek ecseteli, hogy irántam soha nem érdeklődnek férfiak, az számomra nem barátság. Az ilyen ember lehet a te barátod, kedves 6-os. Egészen nyugodtan!
Engem nem traumatizált semmi sem. De neked valami nagyon fáj, azon érdemes mélyebben elgondolkodnod, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!