Kriszti616 kérdése:
Mi a véleményed egy csajrol akinek pl megirod hogy elmegyek hozzád es megszopatlak. Es akkor elmesz hozza és meg is teszi. Vélemény?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 07:17
1/16 A kérdező kommentje:
És adnál esélyt egy ilyennek?
2013. okt. 16. 07:23
2/16 anonim válasza:
Hát elég ribi, ha nem zavarja, hogy ilyen lekezelően beszélnek vele, és még meg is teszi.
3/16 anonim válasza:
Elmennék hozzá és megszopatnám :D De azért nem hiszem,hogy előre közölném. Az nem az én stílusom.
4/16 anonim válasza:
Én nem megyek. Eljössz hozzám? Kapsz egy esélyt.
5/16 anonim válasza:
esélyt? Mire? Egy jó szopásra? Mert hosszú távra tuti nem.
6/16 October15 válasza:
mivel nem szokásom előre közölni hogy megszopatom ezért még nem találkoztam a jelenséggel.
1 ingyen szopás sose rossz + az nem derült ki hogy mégis miért lenne leszopva az illető értsd: a csaj ekkora ribizlibokor h minden szembejövő fszt örömest leszop [ebben az esetben jöhet a lakcím mert ma úgyse kell mennem sehova.] vagy a pasi volt a kiszemelt és ezért.. [h a csajnak milyen ízlése lehet azt inkább nem firtatnám..]
7/16 anonim válasza:
véleményem az hogy egy Szófogadó lány tetszik de viszont én nem használnám. ezeket a szavakat. egy nőre a ,megszopatlak, szót arra a személyre szokták használni akivel ki akarnak cseszni. xDDD
8/16 anonim válasza:
Én nem adnék neki esélyt. Mert szerintem az ilyen nők könnyűvérűek és még a hátam mögött is megcsalna.
9/16 anonim válasza:
baromi helyzet es egyenfuggo. Ha valami ostoba qrva irogatna hogy menjek azt jol lecidal biztos torolnem meg a hivaslistabol is. Viszont ha ismerem es tudom, hogy csak qrvasan adja elo magat (es nem segghulye) mert teszem azt ez izgatja meg mondjuk engem is akkor hulye lennek kihagyni.
10/16 anonim válasza:
Szerintem ismerd meg előtte. Nem veszíthetsz, max leszop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!