Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, Férfiak! Van olyan,...

Fiúk, Férfiak! Van olyan, hogy egy lány túl szép, és túl "magabiztos", és ezért nem mentek oda hozzá?

Figyelt kérdés

Vagy van olyan lány, akin azt látjátok hogy szép, de elutasítónak tűnik?

Esetleg rá se néztek, mert bár szívesen ismerkednétek vele, olyannak tűnik, aki túl "jólöltözött", és nem egy szinten vagytok vele?

Nem azokra a szilikonszájas műmelles, ránézésre könnyen kapható lányokra gondolok, akikről azt gondolhatjátok hogy túl jók hozzátok, hanem a kicsit elegánsabb, normális helyen dolgozó/főiskolás, fiatal lányokra.

Tehát, vannak lányok akikkel nem Mertek ismerkedni?

2013. okt. 15. 18:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen.
2013. okt. 15. 18:08
 2/13 anonim válasza:
egyrészt igen, másrészt azok, akik az értékes lányokat keresik, nem szeretik azokat, akik magukat túl szépnek és magabiztosnak tartják, mert annyit is érnek.
2013. okt. 15. 18:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem is egy :S
2013. okt. 15. 18:10
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem magamra gondoltam, csak rengeteg lány van, akiknek nincs barátjuk pedig nagyon jól néznek ki. Ők általában a saját lábukon állnak.

Magamon annyit vettem észre, hogy többen jönnek oda hozzám pl kutyasétáltatás közben melegítőben, mint egy rendezvényen, ahol elegáns vagyok.

Innen a kérdés.

Az eddigi válaszokat köszönöm, azért örülnék még pár véleménynek:)

2013. okt. 15. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem nincs szükségem ilyesmire. Vicces, de mindig a lányok nyitnak felém, külsőtől függetlenül. Ez mivel magyarázható női szemmel?
2013. okt. 15. 18:24
 6/13 anonim ***** válasza:
ha
2013. okt. 15. 18:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem is kevés...
2013. okt. 15. 18:46
 8/13 anonim ***** válasza:
És van olyan lány aki ezt észreveszi és felfogja és tesz ellene vagy képes ő kezdeményezni ha már világossá válik h az illető sosem fog?
2013. okt. 15. 20:25
 9/13 anonim ***** válasza:
igen vannak ilyen lányok de én viszont össze szedem magam és megpróbálok kezdeményezni feléjük már a hecc kedvéért is próba cseresznye. xD
2013. okt. 15. 23:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, bőven vannak, akikkel nem mernék/merünk ismerkedni.
2013. okt. 16. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!