Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről a csajról?
Együtt voltunk, de közben tudtam, ha komoly lesz a dolog, akkor b. szhatom a régi csajommal a dolgokat. Ezért elkezdtem alázni elég durván, de ő erre is kedves volt, aztán mégjobban aláztam, erre ő is erre a stílusra váltott és elmondta h haggyam békén, meg ne higgyem h szeret blablabla. Jól felcs.szte az agyam ezzel a stílussal, majd pár napra rá írt egy bocsánatkérő levelet, hogy megbánta h lesüllyedt a szintemre, de nem miattam, hanem maga miatt, és bár kedvelt, de haggyuk egymást, blabla.
Tuti belém van zúgva, mi? :D
Szerintem meg a csaj a gáz. Más ember már hanyagolt volna, ez meg még mindig kedveskedett, meg tepert. Idióta p.csa. Most ebből hogy nem szri le h nem akarok tőle semmit?
Hogy állítsam le, hogy leessen neki az adás?
sokan magukra ismertek az alázottban,
hát mondd meg neki hogy sajnálod ezt az egészet,és hogy szereted stb,megbántad mikor végre újra elhiszi meg röhögj a képébe,hogy mekkora nyomorék,és számold ezt hányszor lehet megjátszani.
unalom űző,társas játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!