Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin hogy mondhatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin hogy mondhatott ilyet a pasi?

Figyelt kérdés
32 éves, én sem vagyok már tapasztalatlan tini. Elég sokat cseteltünk a találkozó előtt, örültem, hogy végre egy kommunikatív, értelmes és nagyon helyes pasit találtam. Jól éreztem magam vele az étteremben, majd legnagyobb döbbenetemre szó szerint megkérdezte a randi végén, hogy hozzám vagy hozzá menjünk, mert ha egyik sem, akkor várja még pár lány a vele való szexet.

2021. szept. 16. 16:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom... ezt benézted. Előfordul sajnos. Lépj tovább.
2021. szept. 16. 16:17
 2/14 anonim ***** válasza:
42%
Azt mondtad helyes, en hozza mentem volna fel. 3xszor kielegitettem volna magam vele es hazafele kertem volna taxira penzt, kulonben maradok. Elotte meg kipakoltam volna a hutojet, van e benne vm draga bor vagy sonka...
2021. szept. 16. 16:17
 3/14 anonim ***** válasza:
18%

úgy, hogy csak te érezted jónak a randit

számára rossz volt és úgy gondolta, egy szex esetleg még belefér, utána úgysem keresne meg többé

2021. szept. 16. 16:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem is történt hasonló, csak ott nem a randi végén, hanem elköszönés után írta, hogy "a következő randi lehetne intimebb környezetben, mondjuk a lakasaban"
2021. szept. 16. 16:21
 5/14 A kérdező kommentje:

Ha számára rossz volt a randi, akkor miért csókolt meg? Miért fogta meg a kezem? Miért bókolt folyamatosan?

2021. szept. 16. 16:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szexre ment es csak etetés volt a randi..
2021. szept. 16. 16:26
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Sosek írok ilyet de LOL:D

Attóp még lehet értelmes meg kedves, de ő csak szexet akart. Ennyi. Kis koppanás. Majd lesz más.

2021. szept. 16. 16:44
 8/14 anonim ***** válasza:
31%

Ez rohadt vicces :D

És kihasználtad ezt a remek alkalmat ezzel világklasszis pasival :D

2021. szept. 16. 17:00
 9/14 anonim ***** válasza:
29%
Legalább őszinte.
2021. szept. 16. 18:49
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, én valami céda vagyok, de miért is akkora baj az, hogy egy helyes pasi kíván? Igen, értem, hogy tahó, de azért ki is lehetett volna hozni valami jót a helyzetből. Plusz nem ismered emberileg, oké, szexre ment, de konkrétan csak ennyit tudsz róla. Akár szimpatikus is lehetett volna a férfi, akit megismersz.
2021. szept. 16. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!