Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál,ha az előző nap megbeszelt majdnem fix randit a pasi nem közölné,hogy nem jo,mert munka jött közbe? Én nagyon kiakadtam és engem ezért hülyének néz, hogy felelmetesen őrült vagyok ..
Ha ennek volna előzménye és egy ideje hanyagolna, akkor nyilván kiakadnék. Feltéve, hogy szerelmes vagyok belé, mert csak az tud szélsőséges reakciót kiváltani belőlem, aki iránt érzek, egyértelműen.
A vita hevében süthette rád ezt a jelzőt. Minden esetre sok jót nem jelent, ha idáig juttok, hogy elmebetegnek bélyegez.
Nálam régen volt ilyen, csúnya vége lett.
3# már aki :)
Senki nem kényszerít rá, hogy tűrd.
"Feltéve, hogy szerelmes vagyok belé, mert csak az tud szélsőséges reakciót kiváltani belőlem, aki iránt érzek, egyértelműen."
Hát nem tudom, én nem érzek semmit a futár iránt, de fel tud rendesen cseszni, ha a megadott intervallum helyett csak úgy akármikor jön.
Mit nem lehet ezen megérteni, hogy meló van?
Feltételezem, hogy ő is szívesebben randizik, mint dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!