Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy reagálnál,ha az előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál,ha az előző nap megbeszelt majdnem fix randit a pasi nem közölné,hogy nem jo,mert munka jött közbe? Én nagyon kiakadtam és engem ezért hülyének néz, hogy felelmetesen őrült vagyok ..

Figyelt kérdés
Csak vártam,hogy szoljon,mikor jó..ment az idő. Rairtam.es mondta,hogy meló . Nagyon elszakadt nálam ott a cérna durván..
2021. szept. 14. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Ha ennek volna előzménye és egy ideje hanyagolna, akkor nyilván kiakadnék. Feltéve, hogy szerelmes vagyok belé, mert csak az tud szélsőséges reakciót kiváltani belőlem, aki iránt érzek, egyértelműen.

A vita hevében süthette rád ezt a jelzőt. Minden esetre sok jót nem jelent, ha idáig juttok, hogy elmebetegnek bélyegez.

Nálam régen volt ilyen, csúnya vége lett.

2021. szept. 14. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az egyébként, aki nem bírt leállni és írt egy csomót a pasinak, volt már többször ugyanez a kérdés... Nézd, tudom, az ember agya elborul, ha levegőnek nézik. Ha kicsit visszavennél és eltűnnél, lehet, hogy rájönne, levegő nélkül nem lehet élni.
2021. szept. 14. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Bezzeg férfiként szó nélkül tűrjük az utolsó pillanatban lemondott, már ha egyáltalán lemondott randit ugye. Sokszor csak levagyunk tiltva már előtte 😂
2021. szept. 14. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

3# már aki :)

Senki nem kényszerít rá, hogy tűrd.

2021. szept. 14. 23:12
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

"Feltéve, hogy szerelmes vagyok belé, mert csak az tud szélsőséges reakciót kiváltani belőlem, aki iránt érzek, egyértelműen."

Hát nem tudom, én nem érzek semmit a futár iránt, de fel tud rendesen cseszni, ha a megadott intervallum helyett csak úgy akármikor jön.

2021. szept. 14. 23:50
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
A majdnem fix, az nekem nem megbeszélt randi. Ha nem lehet vele időpontot egyeztetni, akkor meg nem az én emberem.
2021. szept. 15. 06:37
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Mit nem lehet ezen megérteni, hogy meló van?

Feltételezem, hogy ő is szívesebben randizik, mint dolgozik.

2021. szept. 15. 06:54
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Hagyd ott.
2021. szept. 15. 07:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Megszoknám, higy ezzel az emberrel ne akarjak semmi normálisat. Van egy megbeszélt dolog, és csak úgy eltűnik? Elég morbid.
2021. szept. 16. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!