Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a minimum fizetés egy férfinak, ami után egyáltalán szóba álltok, ismerkedtek vele? (Randi)
7. Én 20-25 éves csajokkal ismerkedem akik főleg még egyetemisták és őket pl egyáltalán nem érdekli a pénz. A fiatal csajokat sokkal inkább a kinézet és a megfoghatatlan "menőség" érzése érdekli. Az idősebb nőket már lehet jobban érdekli, ezt elismerem.
26/F
Én példámat tudom neked mondani igaz már leírtam itt többször. Egyetemet végeztem, 2 nyelven folyékonyan beszélek, mondjuk, hogy olvasott, művelt vagyok. IT architectként a nettó bérem 1.5 millió, erre jön még céges autó (fapados BMW 5), benzinkártya, részvények, rengeteg céges út (régen), egyéb juttatások...
A válaszom pedig, hogy gold diggerhez ez a pénz édes kevés. szép nőknek, akiket én szeretnék, pedig nem nézek ki elég jól. Lehet nekik a pénz elég lenne, de a top nők megkapják ugyanezt egy olyantól is, aki jól is néz ki és akár tényleg gazdag is (pl. gyerek apja ügyvéd, orvos magánkórházban...). Ezért irreleváns a pénz, ha csak nem extrém összegekről beszélünk.
Lehet egy aluliskolázott gyári munkás nőnek ez sok, de magasan kvalifikált körökben ez nem számít sok pénznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!