Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek ismerkedésnél mennyire fontos, hogy a férfi mit dolgozik illetve mennyit keres?
Mindjárt jönnek a nem fontos, de.. válaszok, és a lényeg mindig a "de" után jön:
látsszon rajta, hogy valamit kezdeni akar az életével.
Ami női virágnyelvről magyarra lefordítva azt jelenti, hogy ha nem pénzes, akkor legalább a potenciált lássák benne, hogy egyszer pénzes lesz.
Mennyit keres, ez nekem csak annyiban fontos, hogy el tudja tartani magát, és ha megyünk valamerre, a saját részét tudja fizetni. Gyereket nem akarok, úgyhogy nekem ez nem számít, csak ne én tartsam el.
A mit dolgozik már neccesebb. Ne dolgozzon olyat, ami miatt hetekig nincs otthon, vagy olyat, ami miatt hétvégén is emaileket kell válaszolnia. Ne legyen a munka stresszforrás számára.
Nekem számít.
Egy jogásszal, közgazdásszal, áccsal, óvónővel nem tudok mit kezdeni, legyen matematikus, informatikus, építész vagy valami hasonló reál beállítottságú. A többiekkel beszélgetni is horror számomra, folyamatosan csöndben kell lennem, miközben javítanám ki, amit mond. Egy racionális emberrel legalább el lehet beszélgetni arról, amiben nem értünk egyet racionális érvek mentén.
Ha a keresete alacsony, akkor tudja érvekkel indokolni, hogy miért alacsony, de ténylegesen nem számít, elélünk az én fizetésemből is.
(Amúgy van férjem, nem kérek privátot).
Férfi is lehet óvodapedagógus, bár tény, hogy ritka. :D
Szerintem is az a legjobb, ha hasonló összeget keresünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!