Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedésnél nektek fontos az, hogy randi előtt tartalmasan beszélgessetek és a találkozás spontán alakuljon ki?
azaz igazság, hogy szerintem az első találkozásig minden csak bla bla blah.
1 pillanat alatt véget érhet az a felállított csodás kép a másikról ha meglátjátok egymást.
Teljesen más ha képeken láttatok a másikat és utána élőben.
Találkozás előtti hetekig tartó csevejek semmibe veszhetnek első alkalommal.
"Csak sajnos ilyen helyeken tű a szénakazalban egy normális, komolyra vágyó partner."
Én is ezt tapasztalom. :( Persze vannak normálisabbak is, de olyan különbségek vannak köztünk, hogy nem látnám értelmét a kapcsolatunknak. Pl. nem szeretem, ha valaki nagyon pörgős, vagy, ha túl nagy különbség van az értékrendünk között. Igen elég nehéz a helyzet, de az offline téren is dettó.
Ha Budapesten laksz, akkor szerintem egy meggyozo fenykepvaltas es chat utan roviddel ossze kell futni csak egy hetkoznapi kavezasra. Mert tilos, folosleges illuziokra pazarolni az idot. A pofavizit utan lehet a kibontakozast lassan, de tudni kell, hogy egyaltalan van-e ertelme.
Azt ertem, hogy kisebb telepulesek kozott csak osszefutni is nagyobb logisztikai feladat, ott kicsivel tobb laca-facazast ertek. De mindenki tobb vasat tart a tuzben, jogosan is, meg elkerulhetetlenul. Jobb hamar, muszaj a realitasban latni, milyenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!