Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos nektek ismerkedésnél, hogy a másiknak vakítóan fehér fogai legyenek?
Figyelt kérdés
Nyilván az összes fog megléte, lyuktól mentes fogak, megfelelő szájhigiénia, félévenkénti kontrolll a fogorvosnál alapvető mindenkinél. Ezek nálam is megvannak, de sajnos kicsit sárgásak a fogaim, ezért gondolom érdemes lenne fehéríttetni őket. A kérdés, hogy elég jó lenne-e hozzá a Brightwhite, a Diamond Coco por vagy érdemes fogorovsnál csináltatni jóval drágábban? Vagy ez nem is olyan fontos nektek, ne vesződjek vele? Lány vagyok, mielőtt valaki ezt kérdezné.2020. ápr. 29. 10:48
1/18 anonim válasza:
Szerintem nem fontos.A fogkrémek nem fognak csodát művelni a fehérséget illetően.A fogorvosi fogfehérítésnek talán van értelme,de elég drága és időközönként azt is ismételni kell.Ha egyébként rendbe vannak a fogaid,szerintem elég.
2/18 anonim válasza:
A fog színe nem fehér, hanem csontszínű. Nem tartom szépnek a hófehér fogakat, olyan érzéssel töltenek el, mintha az illetőnek protkója lenne.
3/18 anonim válasza:
Nekem az összes fog megléte, és a lyuktol mentes fog (bár nemtudom hogy a tomest beleszamitod-e) sem alapvető, hiszen lehet valakinek rossz a genetikaja. Persze a lyukas fogat tomesse be, a hiányzó fogat pedig minél előbb pótolja. A fogak pedig valóban nem teljesen fehér színűek. Nem letszukseglet, de ha jobban érzed tőle magad, akkor szerintem fogorvos sál érdemes csinaltatni.
4/18 anonim válasza:
Nem fontos, mert akkor is látszik ha ápolt ha nem hófehér színű. De az biztos hogy vonzóbb tud lenni egy fehérebb fogsor, tisztábbnak tűnik és szebb is a mosoly tőle. Nagyon régen én is kipróbáltam a fogorvosi fehérítést, és csak ajánlom.
5/18 A kérdező kommentje:
Fogtömése lehet bárkinek, nekem is van 2 láthatatlan fogtömésem, ezzel nincs semmi bajom. 1 bölcsességfogam nem nőtt még ki, a fogorvosom szerint nem is fog, nem erre gondoltam foghiány alatt, hanem például metszőfog, rágófog hiányára.
2020. ápr. 29. 11:15
6/18 anonim válasza:
Egy-két dolgot szerintem kipróbálhatsz, ha jobban éreznéd magad fehérebb fogakkal. Nekem ezek váltak be:
Sensodyne whitening fogkrém
7/18 anonim válasza:
Ez is túl van gondolva! Volt 3 lyukas fogam betömtem magamnak (mindent meg lehet veni) hogy elfogadják a alkalmasságin honvédségnél és ennyit erről!
8/18 A kérdező kommentje:
Fehérítő hatással bíró fogkrémeket próbáltam már, az általad említettet is. Most a Signal White Now Detox-ot fogom megpróbálni, eddig nem tapasztaltam látványos változást egyiktől sem.
Azért egy fogat tömés előtt ki kell fúrni, a szuvast részt eltávolítani stb., nem úgy megy, hogy házilag beteszel egy tömést.
2020. ápr. 29. 11:27
9/18 anonim válasza:
A fehér fog nem természetes. Enyhén sárgás, csont színűnek kéne legyen. A fogkrémek, saját tapasztalatom szerint, nem sokat segítenek. Orvosnál fehéríthetsz, de ne vidd túlzásba.
10/18 anonim válasza:
Feheritesd ki csak, aztán ne csodálkozzz ha majd egyre jobban romlik!
Hófehér foga igen kevés embernek van!
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!