Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fontos nektek ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos nektek ismerkedésnél, hogy a másiknak vakítóan fehér fogai legyenek?

Figyelt kérdés
Nyilván az összes fog megléte, lyuktól mentes fogak, megfelelő szájhigiénia, félévenkénti kontrolll a fogorvosnál alapvető mindenkinél. Ezek nálam is megvannak, de sajnos kicsit sárgásak a fogaim, ezért gondolom érdemes lenne fehéríttetni őket. A kérdés, hogy elég jó lenne-e hozzá a Brightwhite, a Diamond Coco por vagy érdemes fogorovsnál csináltatni jóval drágábban? Vagy ez nem is olyan fontos nektek, ne vesződjek vele? Lány vagyok, mielőtt valaki ezt kérdezné.

2020. ápr. 29. 10:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Crest white fogfehérítő tapasz. El se hittem, milyen csodát művel :)
2020. ápr. 29. 13:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem pl. ez rendkívül fontos. Rengeteg pénzt fektettem ebbe bele, volt fogszabályzóm is. Számomra nincs annál szebb, mint hófehér, egyenes fogak... úgy gondolom, hogy ez a minimum amit megengedhetek magamnak, mivel nem szoktam műkörmöt, műszempillát stb. csináltatni, eléggé a természetesség híve vagyok. :) Teljes már amikor elkezdesz beszélgetni egy olyan emberrel, akinek tökéletes, fehér fogsora van és ezt igazából mindneki tudja mi a különbség a kettő között.
2020. ápr. 29. 18:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Teljesen más*
2020. ápr. 29. 18:03
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
A természetesség híve vagy ezért megváltoztatod a fogad színét nem természetesre. Nem ellentmondás. A fog csont, ezért csont színe van. A hófehér fog az nem természetes. Ha olyan fogfehérítést szeretne valaki, ami nem károsítja a fogait, az nem olcsó.
2020. ápr. 30. 11:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem a fehér fog természetes. Sokaknak van, akik fehér foggal vannak megáldva. De kevés, akik műszempillával és műkörömmel születnek. De te csak nyugtasd a lelked a kevésbé ápolt fogaiddal.
2020. máj. 8. 11:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, elég ellentmondásos vagy. A fogfehérítés ugyanolyan mű, mint a műszempilla, vagy műköröm, ugyanis ugyanúgy vannak emberek akik eleve szép hosszúkás alakú erős körömmel és sűrű jó látható szempillával születnek. Ugyanúgy mű megcsináltatni a fogakat fehérítéssel hófehérre, amikor mindenkinek más színű. Oké fehéríts, de akkor ne mondogasd hogy a természetesség híve vagy. Ettől nem ápolt a fogad hanem manipulált.
2020. júl. 19. 02:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, aki műkörmöt csináltat az nem csupán hosszúkás alakú erős körmöket csináltat, hanem mindenféle színt, mintát rakat, ami nem

természetes, ugyanez érvényes a műszempillára, amikor ránézel az adott személy pilláira ordít róluk, hogy ez mű. Egy fog nem fog ápoltnak látszani, ha csak fehérítve van és mindeközben rohadnak a fogak.

2020. aug. 8. 17:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Amiért azt mondom, hogy nekem fontosak a fehér fogak, attól még a természetesség mellett állok. Nem látok ezek között ellentmondást, egy fehér fog lehet termesztés, viszont egy piros műköröm és 3/4 D műszempilla, ha fejre állok sem természetes.
2020. aug. 8. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!