Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mi a minimum fizetés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi a minimum fizetés egy férfinak, ami után egyáltalán szóba álltok, ismerkedtek vele? (Randi)

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 16:21
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
65%
Bill Gates
2021. jún. 8. 11:17
 22/46 anonim ***** válasza:
37%
20+kupak.
2021. jún. 8. 14:57
 23/46 anonim ***** válasza:
77%

"Szia, orvos/mérnök/ügyvéd vagyok! - Aha, persze hogy elmegyek veled vacsorázni, igen itt a számom, bármikor találkozhatunk!"

Nem így működik. ( sajnos )

2021. jún. 8. 15:00
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Mernok kontra biztonsagi or

Hat ott nem csak a fizu a kulonbseg:D

Viszont nekem az is fontos hogy nyugodt legyen, elegedett, maradjon szabad ideje

En csak egy kezdo mernokot ismerek es szegeny allandoan stresszel munkahelyen otthon is dolgozik a biztior meg nyugodt eletet el igy talan egeszsegesebb is szoval annak is van elonye

2021. jún. 8. 15:20
 25/46 anonim ***** válasza:
92%
Pontosan nulla forint. Egy még nem dolgozó, tanuló egyetemista az ideális.
2021. jún. 9. 00:14
 26/46 anonim ***** válasza:
76%
Bírom, hogy a (kérdésnél maradva) csóró, vagy (kérdéstől eltérve) csúnya pasik mindig azt hiszik hogy akinek már van valamennyi pénze, egy jobb fizetése, vagy esetleg magas, helyesebb arcú az BIZTOSAN talál magának nőt és olyat, amilyet szeretne. Hát ez nagyon nem így működik. Én pl mindig azt látom az utcán akármerre megyek, hogy tőlem kevésbé jóképű pasiknak is vannak helyes csajaik, illetve az ismerősi körömben tőlem csóróbbaknak is. Tehát más is számít. Valahogy a személyiség, a nőknek való belső vonzóság, jó duma, magabiztosság.
2021. jún. 9. 08:43
 27/46 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem amelyik nő így keres párt magának és nem egy normális embert akinek lehet most 150e ft fizetése van,de ha összekapja magát keres jobb munkahelyet, annak azt kívánom találjon egy 400-500ezret kereső flegma félrekúrós palit azt legyen vele boldog. 😊 Mert ha más nő is megtudja mennyit is keres ez a pali,lesz félrekufirc bőven. 😁
2021. jún. 9. 09:18
 28/46 anonim ***** válasza:
48%

27 bárcsak igazad lenne.

A nőket nem érdekli mennyit keres a férfi. ( kivételek vannak, de olyan nőktől óvjon az Ég )

Sok csóró férfit láttam nagyon jó nővel.

2021. jún. 9. 09:23
 29/46 anonim ***** válasza:
28 folyt. Ismerek olyan teljesen normális, kedves nőt aki 2 gyerekkel váltott egy jól kereső aránylag jól kinéző férfiről, egy mégjobban kinéző munkakerülő, nincstelen trógerre. Eltartja.
2021. jún. 9. 09:26
 30/46 anonim ***** válasza:
2021. jún. 9. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!