Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugye a pasi hibája ha 5 randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a pasi hibája ha 5 randi után már nem keres többet?

Figyelt kérdés
Mindig ő kérte a randikat, én csak elmentem, elvoltam, pár szóban válaszoltam neki ha írt. Legutóbbi óta nem keres. Ilyenért nem kár szerintem, ha kellenék neki keresne.
2021. szept. 9. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Értem az iróniát. De ha te érdekelted volna a nőt, nem tojik a fejedre még a randi alatt is.

Ne aggódj, nem fog keresni, szerintem fel se tűnt neki, hogy hanyagolod.

2021. szept. 9. 18:08
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Csak úgy elmentèl, csak úgy nem keres többet

Talán észrevette , hogy semmi értelme az egésznek..

...Szerinte se kàr

2021. szept. 9. 18:08
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

EZ nem valami troll kérdés?ű

Ha netán mégsem, akkor mégis mit vársz, ha totál közömbös vagy és érdektelen?

2021. szept. 9. 18:10
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

En siman el lennék így is. Neha eloveszem ha kell vmi tarsasag, mert nem akarok pl egyedul boltba menni, neha meg nem

Az ilyen most vagy soha dolgokban en nem hiszek hogy huha most aztan igonarljunk vkit mintha meghalt volna:D

2021. szept. 9. 18:11
 5/16 anonim ***** válasza:
50%

Általában a görcsölős tipusok az ignorálosak.

Akik jol tudják magukat érezni akarkivel azok meg ugyis keresnek majd.

2021. szept. 9. 18:13
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szartam a fejére és az ő hibája, hogy ezt megunva lekoptatott!"

Napi troll? :)

2021. szept. 9. 18:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
#6 abszolút. Annyira nem értem, hogy lenet valakinek annyira unalmas az élete, hogy trollkérdéseket gyárt gyakorira... Szomorú.
2021. szept. 9. 18:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

senkinek nem a ‘hibaja’. a probalkozott, te nem lelkesedtel, neki meg eleg keson ugyan, de leesett, hogy egyoldalu a dolog.

nem is ertem, mit varsz?! flegmazol, aztan meg meg vagy lepodve, hogy nem keres tobbet?! ha nem erdekelt, miert mentel el vele 5 randira?! olyan sotet emberek vannak, istenem..

2021. szept. 9. 18:42
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

ha ennyire le se szartad akkor gondolom vette a lapot és továbbált. 4 randi után azért elvárható lenne felé bármilyen effort a részedről is

szerintem ti itt valamit félrekommunikálttok

2021. szept. 9. 18:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Érted sem kár, elárulom...
2021. szept. 9. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!