Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ismerkedős oldalon jött össze a legtöbb randi nektek?
A férfiakhoz szólt a kérdés, erre válaszolt két nő! 😂
Nőként tökéletesen mindegy melyik oldalon vagy, milyen appot használsz vagy hogy nézel ki.
A kihívás a férfi oldalon van, mondjuk már egy erős felső-közép kategóriától lefelé.
Én elengedtem ezt az online világot, borzasztóan degradáló és megalázó hogy csak egy statisztikai adat vagy, a normálisan kitöltött adatlapod, a normálisan megírt és megfogalmazott leveledet meg sem nézik. Ezen felül meg az arányok is katasztrofálisak: egy nőre több száz hapsi hajt, még ha értékes is vagy, elveszel a tömegben. Szumma, a neten egy senki vagy.
Ellenpélda: esküvőn voltam, ahol 5 perc alatt 3 nő adta a zöld utat, az én kezemben volt a döntés.
Sajnos az online világ már nem a valóság, egy torz, lélektelen húspiac... Ki hogy néz ki, ki kit dugna meg.
Nem az a lényeg h sok randim legyen. Az a lényeg, hogy legyen annyi lehetőség, amennyiből végre akad valaki aki lecövekelne mellettem XD
Nekem egy bőven elég lenne, ha úgy alakulna...
De egyébként bocs, nőként tényleg nem tudod megítélni.
Kicsit is dekoratív nőként azt tapasztalom, válogatni szoktak a lehetőségek közül... Én meg elmehetek minden randira amire csak lehetőségem adódik és örülök, ha lesz második randi lassan: BÁRKIVEL
Szóval, nem értjük egymás szempontjait, de nem baj :)
Mindegyiken 0. :D
(Tinder, Facebook Dating, Badoo-t használtam)
Az utóbbi időkben még csak jobbra sem nagyon húznak.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!