Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ismerkedős oldalon jött össze a legtöbb randi nektek?
Tragikomikus az egész! Már ott tartottam, hogy bőven szint alatti nőknek írtam, hogy valaki válaszoljon már!
Életben meg észre sem veszem őket.
Életben mondhatni átlag feletti nőkkel voltam kapcsolatban, mivel a megjelenésem, a kommunikációm, a stílusom miatt könnyedén megtehetem.
Az online világa már átesett a ló másik oldalára. Kanos férficsűrhe hajtja az ingyen szexet, majd ez a tömeg a nőkben fals érzetet kelt. Így a nők önbecsülése, realitás érzéke durván torzult.
Úgy gondolják hogy nekik csak válogatni és válogatni kell, várni a tökéletesen maszkulin álomférfira. Így meg az igazán értékeseket ignorálják, mert csak a szemükkel legelésznek. A mutatós álomférfire meg a nők garmadája hajt, majd amikor kiderül hogy más is lovagolja ugyanazt a farkat, akkor meg ráhuzzák a férfi társadalomra hogy az összes férfi egy szemétláda!
Online ismerkedni agyhalál, egy délibáb! Tipikusan konzumidióta világ terméke, előfőzött fosh.
A netem 1000 nőből 990 elutasít, a valóságban meg ott szedtem fel nőt, ahol csak akartam. Nem is akármilyeneket. Arról nem is beszélve, hogy emberi minőségben, egzisztenciában bőven az átlag felett vagyok. Nem röhögtetném már ki magam a neten, hogy puncsoljak nőknél amikor a valóságban saját kezemben tartom az életem. Online: pitizés, reménykedés, jópofizás a pasiknak. Na ez nem az én világom. Kipróbáltam, röhejes .
Tinderen, 6-7 darab 1,5 év alatt.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!