Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Véltek felfedezni hasonlóságot a csajozás és az álláskeresés között?
Mikor leadom a pályázatomat egy állásra és várom a visszajelzést, pont úgy érzem magam, mint régen, mikor gimiben ráírtam egy lányra és vártam a választ.
Az interjún meg úgy érzem magam, mint az első randin a lánnyal, aki igent mondott arra, hogy megismerkedjünk és lesz, ami lesz.
Az interjú utáni elutasítás is pont olyan, mint egy kávézás után a lány kioffolása.
Sőt olyan is volt, mikor egy ösztöndíjprogramra jelentkeztem, hogy azt írták, oda nem vesznek fel, de majd egy év múlva próbáljam meg újra, addig meg mehetek dolgozni a program szervező céghez ingyen. - tehát csajozós időkből: tök jó fej vagy, de legyünk csak barátok, és az sincs kizárva, hogy majd egyszer összejövünk.
Csak kíváncsi vagyok, hogy más is asszociált-e erre a párhuzamra, vagy csak én vagyok így ezzel.
Ez itten:
egy olyan blogbejegyzés, amely lényegében erről a jelenségről szól, mindkét nem tagjait alaposan kiosztva.
Abszolút, sőt.
- Egy huszonéves csaj dönti el egy max órás beszélgetés alapján, hogy tovább jutsz-e a második körre.
- Ha sikeres akarsz lenni, 100 helyre kell jelentkezned.
- A tapasztalat elvárt, kezdőknél is, mert senki nem akar kezdőkkel küszködni.
Teljesen egyetértek a hasonlattal.
Annyi különbség van viszont, hogy ahogy az évek telnek, a szakmádban szerezhetsz tapasztalatot, sikered lehet, viszont ha a szebbik nemnél sikertelen vagy fiatalon is, na, azt rég megette a fene.
Elég sok érvet tudnék felhozni magam mellett, és mégis, nem kellek a kutyának sem. Miért kellenék majd pont mondjuk 30-40 évesen?
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!