Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Véltek felfedezni hasonlóságot a csajozás és az álláskeresés között?
Mikor leadom a pályázatomat egy állásra és várom a visszajelzést, pont úgy érzem magam, mint régen, mikor gimiben ráírtam egy lányra és vártam a választ.
Az interjún meg úgy érzem magam, mint az első randin a lánnyal, aki igent mondott arra, hogy megismerkedjünk és lesz, ami lesz.
Az interjú utáni elutasítás is pont olyan, mint egy kávézás után a lány kioffolása.
Sőt olyan is volt, mikor egy ösztöndíjprogramra jelentkeztem, hogy azt írták, oda nem vesznek fel, de majd egy év múlva próbáljam meg újra, addig meg mehetek dolgozni a program szervező céghez ingyen. - tehát csajozós időkből: tök jó fej vagy, de legyünk csak barátok, és az sincs kizárva, hogy majd egyszer összejövünk.
Csak kíváncsi vagyok, hogy más is asszociált-e erre a párhuzamra, vagy csak én vagyok így ezzel.
Nyilván a kérdés kicsit komikus volt, és az nyilvánvaló, hogy ideális esetben minden munkát egy jobb követ a tapasztalatszerzés miatt, az új barátnődet meg nem valószínű, hogy érdekli az előző.
Én is éreztem magam úgy, ahogy te. Volt egyetemen 1 teljes év, hogy akárhol próbálkoztam csak kioffolás volt. Egy másik félévben meg 4 lánnyal is jártam pár hétig. Szerencsére én pont covid előtt diplomáztam, de ez az időszak senkinek nem kedvez, nekem szerencsém van, hogy most van egy barátnőm már egy éve. Annak köszönhető, hogy jókor voltam jó helyen, ennyi, szerencse. Neked is lesz valaki, csak legyél közösségben, egyetem, kocsma, kiállítás akármi.
A baj az, hogy engem nem egy éve utasítanak el, hanem huszonegy éve.
A "járj társaságba" tanácsot utálom, elég sok helyen próbáltam ismerkedni, plusz gimiben is össze voltam zárva úgymond nagyon sok emberrel, de sosem ment a csajozás. Biztos bűn ronda vagyok, vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!