Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradtam 3 kicsi gyerekkel, és teljesen tanácstalan vagyok. Nem akarok vissza költözni a szüleimhez, de már nem látok másik megoldást?
És ha teszem fel reggel 6-kor kelsz és 8 órát dolgozol és mondjuk délután 6-ra érsz haza minden nap, akkor hogyan akarod megoldani a gyerekeket?
A te esetedben , pláne 3 gyerekkel, azt mondom irány a szülőhöz.
Vagy ha a szülők a közelben laknak teszem fel egy városban akkor mehetnek ők is, persze itt is könnyebb ha van autó.
Függ, hogy melyik gyerek hány éves....ovi iskola...
bébiszitterre tuti nincs pénzed, szóval irány haza, és igazuk van nagyon hülye a felfogásod őket illetően.
amúgy mivan apucival?
A férjem meghalt egy autó balesetben. A legnagyobb gyerek ovis. 4, 2,5 és 4 hónapos.
Megszoktam hogy a saját családommal élek. Nem akarok teher lenni senki nyakán, és szeretnék is most valamennyire egyedül lenni. Szerettünk volna házat venni, de így már nem lehetséges.
Persze már látom, hogy ez lesz, de ebben a házban élünk amióta házasok vagyunk, és nem szeretnék innen elköltözni. A gyerekeim ide születtek itt nőttek fel, és itt voltak az apjukkal.
Így, hogy albérlet így végképp nem kéne ott maradni.
elhiszem én, hogy a múlt, meg a férjed meg a régi szép idők meg az emlékek, de te is tudod, hogy nem fog menni.
Ez borzasztó, nagyon sajnálom. Menj haza a szüleidhez, neked is szükséged van valakire. Csak úgy tudsz a gyerekeid támasza lenni, ha te is támaszkodhatsz valakire.
Az csak egy hely. A gyerekeknek nem az a fontos. Az apukájuk emlékét te és a kicsik tartjátok életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!