Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egyedül maradtam 3 kicsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradtam 3 kicsi gyerekkel, és teljesen tanácstalan vagyok. Nem akarok vissza költözni a szüleimhez, de már nem látok másik megoldást?

Figyelt kérdés
Egyedül maradtam 3 gyerekkel. Perpill GYED extrán vagyok. Vissza akartam menni dolgozni, amint lejárt a GYED extra, de felszámolták a céget aminél dolgozok. Azt se tudom hova vennének fel 3 gyerek mellett vírus helyzetben. A szüleim szívesen segítenek, de nem akarok a nyakukra költözni. Mondják, hogy ne így fogjam fel, de nekem akkor is kicsit ilyen. Mennyi esélyem van irodai munkára? Ezelőtt egy webáruháznál dolgoztam mint iroda vezető.

2020. nov. 4. 16:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Budapest vonzásában terveztünk venni, így közel maradtunk volna a szüleimhez, illetve a munka is ide kötött mindkettőnket. Kereskedelembe tudnék elhelyezkedni, azt nem tudom ez falun mennyire megvalósítható.
2020. nov. 4. 17:19
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Sajnálom a tragédiát és a veszteségeteket!

Szerintem most jboban járnál a szülőknél, ők tudnának segíteni a gyerekekkel is, meg együtt könnyebben fel lehet dolgozni a veszteséget is. Ha lejár a GYED extrád, próbálj meg munkába állni. Nem lehetetlen, de nem is lesz egy könnyű folyamat. De most jobban jársz ha elfogadod a segítséget és a támogatást. A gyerekek meg kb egy hét alatt kiheverik a környezetváltozást, annyira ezen ne parázz.

2020. nov. 4. 20:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én megpróbálnak ott maradni és megállni a saját lábamon. Megha hónapról hónapra is élnénk. Mikor a kicsi mehet bölcsibe, próbálj meg részmunkaidős állást találni. Nincs valaki, aki tud segíteni a gyerekek vigyazasaban ha majd betegek lennének?

Elmondanám őszintén, hogy egyedül maradtál a gyerekekkel és nagyon szükséged van az állásra.

2 gyerekes anyuka

2020. nov. 4. 22:13
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon sajnálom.

Ha kötődnek a gyerekek az albérlethez, ha nem, az nem a tiétek, egyszer úgyis megváltok tőle. Ne maradj most egyedül, jön a karácsony, a nagyszülőknél együtt készülhettek az ünnepre, a gyerekek figyelmét is kicsit lekötik. Neked pedig nem szabad egyedül maradnod. Nem vagy attól gyenge, hogy most támaszkodsz valakire. Nem szégyen segítséget kérni.

2020. nov. 9. 08:06
 15/19 A kérdező kommentje:

Szerettünk volna ajánlatot tenni, erre a házra ahol lakunk, de így nem tudok. Januárba vettük volna fel a babavárót.

Most csomagolok, és sírok. Azt se tudom hova rakjam a bútorainkat. Bútorozatlan volt az egész amikor beköltöztünk.

Itt lett a kislányomnak saját szobája. Ide született mind a 3. Nagyon szeretem ezt a helyet, és megszerettük volna venni.

2020. nov. 9. 09:20
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

Értem, akkor így már semmi esély, hogy megvásárold a házat? Mert ha van esély, akkor maradj, de ha nincs, akkor menj a szüleidhez, és majd később keresel egy másik házat.

Szüleidnél nincs egy nyári konyha, ahova be lehetne rakni a bútoraidat? Esetleg párat el lehetne adni. Elhiszem, hogy ragaszkodsz, de valahogy ezt most meg kell oldanod.

2020. nov. 9. 09:36
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Egy időre költözz át a szüleidhez pár napra, a gyerekeknek is jobb lesz, hogy új ingerek érik őket és nem kell folyamatosan az édesapjuk elvesztését érzékelniük. A bútorokat meg szép lassan elrendezed a következő hetekben.
2020. nov. 14. 00:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez a kérdés kamu. Gyed extra annak jár, aki gyed mellett dolgozik. Gyesen meg 4 hónapos gyerek mellett nem lehet, plusz írta, a munkahelye is megszűnt.
2021. júl. 15. 11:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Őszinte rèszvètem. Èn is azt gondolom hogy a szüleidnèl most jobb lenne, segìtenènek, kicsit feloldanàk az űrt a gyerekekben, neked is könnyebb lenne, kicsit több időd maradna magadra pihenèsre. Vagy esetleg valamelyik szülőd odaköltözne felvàltva 1-1 hètre
2022. júl. 28. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!