Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitani akarok de nem merem. Nagyon beleszerettem egy másik srácba a barátomnak képtelen vagyok elmondani h vége. Mit csináljak? Tanácstalan vagyok
... és én lennék egy 4. önként vállalkozó.
A végén csak megjön az eszed :)
de szüleim befolyásolnak hogy ne szakitsak vele, mert h a srác meegörül értem de azt nem fogják fel h ez az én döntésem régen már szakitottunk,de ujra keztük mert apáék dumáltak a brátommal
hülyeségeket ne mondjatok
Igen, lehetőséged van ebben a "posvány kapcsolatban" tovább lenned. Mert ez a mások döntése. Ha maradsz, meg is érdemled, de szerintem Te nem ezt akarod.
Ha megvan a megoldás, mire vársz???
Ügyes vagy, még ha nehéz is volt. Felelősségteljesen cselekedtél, és ez így jó. Ez így jobb Neked, és jobb a "volt" barátodnak - akármennyire is fura most.
Jobb igazságban szenvedni, mint hazugságban "élni". Az a szenvedés is pár napig tart (mint a csoda: 3 napig), utána sokkal könnyebben fogod magadat érzeni.
Sok boldogságot Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!