Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártál már olyan pasival, aki az zsánered volt, nagyon bejött külsőre? Mi lett a vége? (többi lent)
Belső tulajdonságai is tetszettek vagy csak a külseje és belsője zéró volt. És olyannal, aki nem tetszett külsőleg, de végül beleszerettél?
Hány éves voltál akkor?
Hát igen. Erre akartam kilyukadni. Mindenki csorgatja a nyálát a szivdöglesztő pasikért, mikor attól, akit el sem tudnának képzelni maguk mellet a külsejük alapján sokkal, de sokkal többet kapnának.
És azóta tanultál az esetből és az ideálok után futkosol vagy az átlagos sokat adó pasiknál maradtál? :P
Én 18 éves koromra kupálódtam ki a külsőmet illetően, szóval én megszoktam, milyen a "nyomorék" jelzővel ellátott sarokban ülni. Általában mindig átlagos külsejű pasijaim voltak, nem volt velük semmi gond, én azt hittem, hogy jól elvagyunk.
18 évesen szakítottunk, közös megegyezés alapján, majd megismertem egy srácot, akiről tudtam, hogy úgyse tudnék járni vele, mert valami hiányzott belőle, de a külsejébe és a stílusába kb. 3 mp alatt szerelmes lettem. Egyszerűen FÉLELMETESEN szexi férfiállat volt, olyan akinek a külseje felér egy önálló orgazmussal. Még inkább elképedtem, amikor ez a tömör gyönyör félisten meginvitált magához egy boldog éjszakára - meglepően korrekt volt, mert közölte, hogy mire számíthatok - engem, a szerencsétlen kis lúzer csajt.
Oh te, hát nincs azaz összeg amiért én másképp csináltam volna azt az éjszakát, az minden pénzt megért.
Arról nem is beszélve, hogy onnantól kezdve elhittem (ő miatta), hogy nem vagyok egy ocsmány lúzer csaj, hanem kifejezetten dögös tudok lenni, és rájöttem, hogy simán meg tudok szerezni olyan pasikat is, akik nem csak belsőre, de külsőre is tetszenek.
Barátom is elképesztően sármos és imádom a személyiségét, a kettőt együtt.
A szexi félisten sráccal csak haverok maradtunk. Érdekes, sose "szerelmesedtem" belé, egyszer még összejöttünk egy éjszakára, de valahogy ennyi. Pedig elég könnyen belehabarodtam mindenkibe, ő mégis valahogy csak így erre volt jó. :D De arra borzasztóan. És istenem, annyira jól nézett ki...XD
Hát, én sztorim kb. ennyi. :)
20L
hazassag, egy gyerek, es uton van a masodik :D
kulsoleg es belsoleg is tetszett
18 voltam
Volt egy srac, akinek nagyon bejott a kulseje. 3 hetig tartott a kapcsolat(ha lehet annak nevezni), mivel kozben megismertem a belso tulajdonsagait, gondolkodasmodjat:)
A jelenlgi baratom kulsore nem jott be eloszor, de sokat beszelgettunk es a belso tulajdonsagaival meghoditott engem. Tobb mint egy eve egyutt vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!