Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anyum nem hagyja, hogy azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak Betti kérdése:

Anyum nem hagyja, hogy azzal járjak akivel akarok. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
16 éves lany vagyok és van egy 18 éves pasim.Mar egy jo par honapja eggyütt vagyunk,de anyum nem hagyja, hogy talalkozzunk,se azt,hogy telefonon beszéljünk,csak mert neki nem tetszik a fiu.A pasim szakitani akar velem,mert zavarja,hogy keveset vagyunk eggyütt.Anyut pedig nem erdekli,hogy en jol erzem magam vele. :( Most szakitsak a pasimmal,vagy ne?

2013. júl. 16. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha emiatt szakítani akar, akkor annyira úgyse szeret. Én legalábbis harcolok azért, akibe szerelmes vagyok.
2013. júl. 16. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hogy beleszóltak szüleim, de elküldtem őket 2-3x a pics*ba és elmondtam hogy kur.vára semmi közük hozzá és törődjenek a saját dolgukkal.
2013. júl. 16. 14:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Jujjj egy probat meger,de akkkor tutti,hogy szobafigsag lesz a vege :p
2013. júl. 16. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:

És anyukád mit mond, miért nem szimpatikus neki a fiú? ha rosszéletű, rossz befolyással lehet rád, akkor neked kellene elgondolkodni. Ha nem, akkor a sarkadra kell állni - nem feltétlen káromkodva meg hisztizve.

Mondjuk az más kérdés, hogy a barátod nem fenyegetne szakítással, ha tényleg szeretne sztem - ha akkora lenne a szerelem, akkor megértené a helyzetet, és kibírná a kevés találkozást csak azért, hogy téged lásson. Elég önző srácnak tűnik így elsőre.

2013. júl. 16. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:

hat figyelj ez nalunk is igyvan..engem konkretan sehova nem engednek..miis heti 2x-3x HA talalkozunk ,de o azt mondta,hogy orul,hogy enniyt is tudunk..:)

vagyis arra akartam kilyukadni,hogy ha a fiu enniy miatt szakitani akar veled, akkor ne foglalkozz vele.:)

2013. júl. 16. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!