Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik könnyebb: jó állást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik könnyebb: jó állást találni vagy jó párt találni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Külföldön élek már pár éve, egy nagyobb szerelmi csalódás és szakítás után költöztem ide, részint hogy felejtsek, részint hogy a karrieremet előmozdítsam. Lassan közeledik a 30 (27 éves múltam) és gyakorlatilag nem volt párkapcsolatom, már 3 éve, amióta itt kint dolgozom (Hollandia), nagyrészt azért, mert egyszerűen nincsen időm pasizni, nagyon sokat dolgozom, másrészt meg nem anyira találom meg a közös hangot a holland pasikkal.

Nemrégen voltam egy itteni coach-nak az előadásán, ahová egy barátnőm elvitt, aki többek között kifejtette, hogy azok a lányok, akik családot akarnak, a legnagyobb hibát azzal követik el, ha nem fókuszálnak rá aktívan erre a területre a megfelelő időben (szerinte én már majdnem el vagyok késve ezzel 27 évesen). Azt is mondta, hogy egyáltalán nem kell aggódni a karrier miatt, hiszen az az alapszabály, hogy jó munkát százszor könnyebb találni, mint jó párt. Ez esetemben igaz is, bár tök fiatal vagyok, eddig már több alkalommal is találtam tök jó munkát, méghozzá elég könnyen, viszont a párkereséssel eddig semmilyen szerencsém nem volt.

Mivel nem tudom elképzelni az életemet család nélkül, most azon gondolkodom, hogy nagyon jelentősen lejjebb csavarom a karrier-fejlesztési intenzitásomat és a párkeresésre fogok koncentrálni.

Volt már közületek valaki ilyen szituációban? Egyetértetek azzal, hogy a munkakeresés sokkal könnyebb, mint a párkeresés? Köszi előre is a válaszokat!

2019. jún. 19. 15:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%
Ha jó állásból van elég pénzed, utána jönnek a pénzszagra a számító nőstények...
2019. jún. 19. 15:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Kinek mit. Nekem állást könnyebb.
2019. jún. 19. 15:06
 3/12 A kérdező kommentje:

#1-esnek: ez számomra irreleváns, mivel nő vagyok :)

De remélem nem baj, ha van egy olyan igényem, hogy ne nekem kelljen már eltartani a páromat, akitől elvárnám, hogy biztonságos anyagi hátteret biztosítson nekem és a kisbabánknak szülés után, amíg visszamegyek dolgozni.

2019. jún. 19. 15:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Hozzád passzoló, jó állást könnyebb. Olyan párt, aki mellett leéled az életed nehezebb. (Je zult uiteindelijk je liefde vinden, blijf zoeken!) ;)
2019. jún. 19. 15:10
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon fel tud cseszni amikor olyan ember tart coaching előadásokat, aki nem ért hozzá...

Megfelelő párt nem úgy fogsz találni, hogy átváltasz családanya üzemmódba. Aki megfelelő párt akar találni annak egyszerűen csak élni kell az életét és nem görcsölni. Jó kapcsolat abból lesz, amikor egy random élethelyzetben találkoztok, elkezdtek beszélni és rájöttök, hogy ebből lehetne kapcsolat. Egyedül ennek van értelme. Az soha nem fog működni, ha valaki görcsösen kapálózik a párkapcsolat után és összejön bárkivel aki nagyjából megfelel. Ennek a még rosszabb verziója amikor egy ilyen kapcsolatba fél év után már gyereket is csinálnak mert "benne vannak a korban"....

A jó munkahelyről meg annyit, hogy akinek nem jó bárhol annak nem jó sehol se. A munkahelyed olyan amilyenné teszed. A kollégák véleménye és viselkedése feléd rajtad áll, az, hogy találsz-e örömet a munkádban vagy csak szenvedsz rajtad áll.

2019. jún. 19. 15:15
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

> A jó munkahelyről meg annyit, hogy akinek nem jó bárhol annak nem jó sehol se

Hagyjuk már a hülyeségeket. Itthonról dolgozom, szabad időbeosztás, magas fizetés. Ha ezt nagyon élvezem, akkor a gyárat is évezném reggel 7-től 4-ig nettó 200-ért, vagy mi?

2019. jún. 19. 15:21
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Na nézzenek oda. Külföldön még a nők sincsenek annyira túlértékelve mint itthon. Egy 27 éves nőre itthon ezrek-tízezrek hajtanak.

Ki kéne mennem nekem is basszus, lehet tényleg csak a itt szar a helyzet, nem csak gazdaságilag de már társkeresés szempontjából is.

2019. jún. 19. 15:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Mentalitás kérdése. Igen, lehet élvezni a gyárat is. Én egyetelmistaként csináltam rengeteg "szar" melót. Vendéglátás, kassza, betanított munkák, takarítás. Mindegyikben tudtam találni valamit ami miatt szerettem csinálni. Az is szerethető, ha emberekkel dolgozol, az is ha éppen monoton melót csinálsz és tudsz belefé figyelni. Aki szeretne valami jót találni a helyzetében az fog is. Nem nagyon tudok olyan munkát vagy munkahelyet mondani amit ne szerettem volna.

2019. jún. 19. 15:39
 9/12 A kérdező kommentje:

#5-ösnek, nem szaándékozom egyelőre családanya üzemmódban lenni pár nélkül, csak egyszerűen esélyt akarok adni magamnak arra, hogy ismerkedjek.

Ha folytatom így, hogy napi 10-12 órát melózom aztán néha edzés, néha netflix, majd bezuhanok az ágyba, aztán repeat, azzal nem megyek sokra...

2019. jún. 19. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:

" Egy 27 éves nőre itthon ezrek-tízezrek hajtanak."

Ezt te most komolyan gondolod? Jesszus!

Amúgy itt az emeleten lakik 3 lány 22-27 között, kedves, normális lányok, átlagos, de csinos, igényes megjelenéssel, és kettő szingli jó ideje.

"most azon gondolkodom, hogy nagyon jelentősen lejjebb csavarom a karrier-fejlesztési intenzitásomat és a párkeresésre fogok koncentrálni."

Ez hülyeség. Munkaidőben akarsz párt keresni? Vagy hogy van ez? Nem úgy lesz párod, hogy minden du. 5-kor nekiállsz párt keresni :)

2019. jún. 19. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!