Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik könnyebb: jó állást találni vagy jó párt találni?
Sziasztok! Külföldön élek már pár éve, egy nagyobb szerelmi csalódás és szakítás után költöztem ide, részint hogy felejtsek, részint hogy a karrieremet előmozdítsam. Lassan közeledik a 30 (27 éves múltam) és gyakorlatilag nem volt párkapcsolatom, már 3 éve, amióta itt kint dolgozom (Hollandia), nagyrészt azért, mert egyszerűen nincsen időm pasizni, nagyon sokat dolgozom, másrészt meg nem anyira találom meg a közös hangot a holland pasikkal.
Nemrégen voltam egy itteni coach-nak az előadásán, ahová egy barátnőm elvitt, aki többek között kifejtette, hogy azok a lányok, akik családot akarnak, a legnagyobb hibát azzal követik el, ha nem fókuszálnak rá aktívan erre a területre a megfelelő időben (szerinte én már majdnem el vagyok késve ezzel 27 évesen). Azt is mondta, hogy egyáltalán nem kell aggódni a karrier miatt, hiszen az az alapszabály, hogy jó munkát százszor könnyebb találni, mint jó párt. Ez esetemben igaz is, bár tök fiatal vagyok, eddig már több alkalommal is találtam tök jó munkát, méghozzá elég könnyen, viszont a párkereséssel eddig semmilyen szerencsém nem volt.
Mivel nem tudom elképzelni az életemet család nélkül, most azon gondolkodom, hogy nagyon jelentősen lejjebb csavarom a karrier-fejlesztési intenzitásomat és a párkeresésre fogok koncentrálni.
Volt már közületek valaki ilyen szituációban? Egyetértetek azzal, hogy a munkakeresés sokkal könnyebb, mint a párkeresés? Köszi előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!