Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol könnyebb párt találnia egy férfinak, fővárosban vagy vidéken?
Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 19:31
1/15 anonim válasza:
Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya. A fővárosban több lány közül tudsz választani, viszont vidéken talán kisebbek az igények.
3/15 anonim válasza:
Szerintem vidéken. A fővárosi lányok többsége nagyon beképzelt, egoista és nagyigényű. Még azok is akik egy gyorsbüfében dolgoznak vagy cipőboltban eladók.
4/15 A kérdező kommentje:
Magas igények???????? Szerintem ennél már lejjebb nem lehetnek az igények a nők részéről....
2017. nov. 18. 19:36
5/15 anonim válasza:
Nem sokat, csak 3 évet éltem a fővárosban, de egy odavaló nővel sem sikerült normális kapcsolatot kialakítani. Két közepes városban, viszont simán ment a normális kapcsolat kialakítása.
6/15 Lazy Lover válasza:
vidéken még akadnak normális tcshajok
7/15 anonim válasza:
Sajnos igaznak tűnik a dolog.
Eddig mindig vidéki barátnőim voltak, és mind kedves, normális volt.
Volt 2 pesti is...na azokra a betűt kár pazarolni.
Bár a vidékkel is vigyázni kell, mert sok az a bizonyos, “mindenki átment rajta” eset.
8/15 anonim válasza:
Ahol több ember van, ott nyilván egyszerűbb
9/15 anonim válasza:
A fővárosban nagyobb a merítés, viszont szerintem a vidéki lányok barátságosabbak, nyitottabbak.
10/15 anonim válasza:
A vidékiek butábbak, erőszakosabbak a tapasztalataim szerint. Az itteni barátnőim értelmes, diplomás emberek voltak a fenti negatívumok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!