Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek könnyebb lenne interneten párt találni mint előben viszont a férfiaknál pont fordítva van?
Úgy fogalmaznék inkább, hogy a nőknek a hatalmas túlkínálat miatt nehéz, a férfiaknak meg azért, mert egy adott nőnél be kell állni 20.-nak.
Én elég introvertált voltam, viszont most már ott tartok, hogy online társkeresőkről heti 1-2 nővel találkozom. Sokan azt állítják, mekkora szívás az, amikor férfiként lepattansz a hölgyekről, senki sem ír vissza, senkinek nem tetszel. Érdekes, én átlag külsővel rendelkezem, és így is 2 hét alatt 21 nőnél lettem kedvenc. Általam írt levelekre 10-ből 8-ra válaszolnak, kb. ugyanennyien el is jönnek a találkozóra. Átlag külső, átlag egzisztencia.
A beszélgetésekből leszűrtem már a konzekvenciát, tudom mit szúr el a legtöbb férfi. Nekem az a szerencsém, hogy én alapból nem vagyok olyan. Persze ott vannak a PUA tanfolyamok is :D :D :D Meg asztán lehet venni 250EFt-ért Nicholas Viktornál szuper csajozós csomagot is, ő majd segít :D :D :D
Az van, hogy kutyából nem lesz szalonna. Ha valaki balfék, vagy bunkó, vagy paraszt élőben, az olyan lesz online is... és fordítva. Begyakorolt klisékkel, profi fotókkal eladhatod magad kb. 5 percig, kölcsönkért autóval, egy garnitúra ruhával eljátszhatod az úriembert, de minek? Ha csak dugni akarsz, akkor nem egyszerűbb ha hivatásoshoz mész? Olcsóbb, nem lesz visszautasítás, és még válogathatsz is.
Én nőként pont azt tapasztaltam, hogy élőben sokkal egyszerűbb ismerkedni. A neten simán van, hogy oké kapsz 20 levelet. Ebből 10 kapásból a feleség, barátnő mellé keres szeretőt vagy szexkalandot. Nem baj maradt 10 az még bőven jó. De ebből 6 benyögi, hogy ő is csak szexet akar, nem gond végülis 4 férfiből is ki lehet választani egyet, aki szimpatikus. Kapásból 1 eltűnik, marad 3. 1-ről kiderül, hogy perverz, vagy börtönviselt, esetleg erőszakos... ok leépíted. Marad kettő. A másik is eltűnik hiába volt vele értelmes a társalgás, nem baj az az 1 a befutó. Elmész a radira és egy teljesen más férfit látsz, mint az online felületen.
Élőben kb azt kapod amire számítasz. Érzed az illatát, látod a gesztusait, a testbeszédét, ott komolyabbak az emberek. Élőben szerintem sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!