Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy amikor pont feladtátok volna, akkor ismertétek meg a számotokra tökéletes párt?
Figyelt kérdés
:)2017. máj. 27. 18:52
1/43 anonim válasza:
Igen. Letöröltem a tindert, aztán rendeltem egy guminőt. Azóta boldog kapcsolatban élünk.
3/43 anonim válasza:
Még nem volt, viszont én ebben a pillanatban adtam fel pont. Egy időre elég volt a férfiakból.:(
4/43 anonim válasza:
Barátom tudna mesélni... Ő pont így járt. Eldöntötte hogy na ennyi volt, kicsit hanyagolja az ismerkedést, és csak az egyetemére koncentrál. Aztán még utoljára írt egy levelet egy lánynak, gondolta egyet kinéz és még annak ír. Ez voltam én. :) Hát, nagy mázli. :D 1,5 éve együtt.
5/43 anonim válasza:
#3 Ne csináld már, itt vagyok én, a számodra tökéletes pár. Akkor tehát gondold újra: mit is válaszolsz a kérdésre?:)
6/43 anonim válasza:
Volt. Aztán annak is vége lett :(
8/43 anonim válasza:
Nem volt,ilyenek csak a mesèkben léteznek meg a gagyi romantikus filmekben!
9/43 anonim válasza:
Volt. Bár most nem feltétlenül tűnik tökèletesnek, és jelenleg nem is vagyunk igazán egy pár, de egyébként meg tökmindegy! :)
10/43 anonim válasza:
#5: haha, barcsak igy mukodne ez a dolog.:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!