Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy amikor pont feladtátok volna, akkor ismertétek meg a számotokra tökéletes párt?
Feladtam. Aztán ugyanúgy nem történt semmi, én meg a depressziómba burkolózva éltem tovább az életem. Aztán hirtelen megint megjött az életkedvem és megint elkezdtem próbálkozni. Újabb kudarcsorozat kezdődött.
Feladtam. Aztán ugyanúgy nem történt semmi, én meg a depressziómba burkolózva éltem tovább az életem. Aztán hirtelen megint megjött az életkedvem és megint elkezdtem próbálkozni. Újabb kudarcsorozat kezdődött.
Feladtam. ...
Ez a ciklus nagyjából évente újraindul. A különbség annyi, hogy most a nagyjából ötödik ilyen kör után már a depresszióm olyan mély, hogy megfogadtam, ha év végéig sem lesz senkim (24 évesen), akkor benevezek a Kill Yourself Challenge-re, mert ennek így már semmi értelme.
Nem szabad állandóan ezen agyalni, parázni mi lesz.
Csak nyitott szemmel kell járni, az adódó ismerkedési helyzeteket kihasználni, és bízni a sikerben.
Azzal, hogy az ember megzuhan a kudarcoktól, tuti nem lesz jobb, és még a jövőjét is megpecsételi így.
Egy kiegyensúlyozott ember bevonza a boldogságot, nyugi ;-)
N 29
#15-ös: az utolsó mondatodig mindennel egyetértek :)
Csak valahogy ez a bevonzás nem akar működni, ezt a szókapcsolatot mindig nőktől hallom, lehet, hogy csak a nők őrangyala mágneses :)
F
Maximum a rézfszú bagolyt tudnám bevonzani. :D
Ha egy férfi feladja a párkeresést akkor nem fog az ölébe hullani, de szerintem nőknél sem bár ott nehezen tudom elhinni, hogy ne szólítanák le néha-néha.
Már majdnem 10 éve feladtam és semmi.
11-es!
Téged elkapott a Punxsutawney mormota? :)
Hagyd a f...ba azt a cselendzset, nők miatt semmi értelme ilyen marhaságra benevezni. (meg úgy egyébként semmi miatt)
37 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!