Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért pont a rendes, magabizto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pont a rendes, magabiztos férfiaknak nehezebb párt találni, akik tényleg családot szeretnének és normális kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy elcsépelt szöveg, de én teljesen így látom a helyzetet. Már nem is tudom, mennyi ismerkedésem (talán 10) + most egy nővel - okozott csalódást.

A most "kialakulófélben levő" pedig azt mondta, hogy neki idő kell arra hogy megnyiljon és hogy kapcsolatba bonyolódjon, és megkaptam tőle, hogy szeretne kapcsolatot és hogy ő pont ilyen érzelmi világú férfire vágyik, de hogy neki az élethelyzete és a tanulmányai ezt nem engedhetik meg és hogy 4 évvel fiatalabb vagyok nála, és hogy ez zavarja. Én sem találkoztam ilyen meglepően rendes nővel, de ezen kiakadtam.

2018. nov. 9. 21:33
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Nagyon elegem van abból, ahogy ez a világ működik és az embereknek a hozzáállása is sekélyes ehhez a világhoz.
2018. nov. 9. 21:38
 2/21 anonim ***** válasza:
29%

akkor van ilyen duma ha nem dugtad meg rendesen,csak odamaszatoltál.

ha stimmelne az állat dugás,meg az erős alapkeret,akkor lehetnél munkanélküli vagy naplopó,akkor is azt akarná,hogy költözz hozzá.

2018. nov. 9. 22:01
 3/21 Lazy Lover ***** válasza:
18%
Mert ma a jó a rossz a rossz a jó megmondta mamám is ....
2018. nov. 9. 22:03
 4/21 A kérdező kommentje:
Egy újabb sekélyes embert lathattunk az első válaszoló személyében. Számomra rohadtul nem a szex az elsődleges cél az ismerkedésnél, nem vagyok paraszt.
2018. nov. 9. 22:29
 5/21 anonim ***** válasza:
25%

nah pont ezért kapod azt a nőktől amit.

ha már letettél valamit az asztalra utána lehet előjönni bármiféle érzelmekkel,vagy kapcsolattal.

ha rossz a sorrended és alap nélkül akarsz építkezni akkor mindig pont úgy fogsz járni ahogy eddig.

és a kutya nem beszélt arról,hogy neked mi az elsődleges.

a nőkről beszéltem és az ő igényeikről.

nem kíváncsiak arra,hogy kapcsolatról nyavalyogsz nekik,de megdugni meg leszopatni nem tudod rendesen és határozottan.

2018. nov. 9. 22:35
 6/21 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem túl kis területen végeztél felmérést. Szóval nincsen teljesen rálátásod az arányokra talán ; mert én pl magabiztos rendes srácokat talán nemigen szoktam látni pár nélkül. Inkább talán azokat, akik bátortalanabbak.
2018. nov. 9. 22:54
 7/21 anonim ***** válasza:
61%

68%: ritka primitiv vagy. Tuti nem lattal kozelrol not.

Kerdezo, nem lehet, hogy tul hamar letamadod ezzel a csaladalapitas dologgal a kiszemelted? Hany eves vagy? Es ezek a nok? Csak mert 25 korul kevesen akarnak szulni.

2018. nov. 10. 00:00
 8/21 anonim ***** válasza:
59%

Hasonló kaliber vagyok mint te kérdező.

De tudod azt kell mondjam a 68% os válaszában van igazság!

Van egy ismerősöm ő kb úgy bánik a nőkkel mint ahogy a 68 as leírta. Ha hiszed ha nem, nem egy nő akar vele kapcsolatot. Minden hónapban 2 új nőt fektet meg, szarba sem nézi őket, csak lyuk neki minden nő. Sajnálatos hogy ez így van, pedig így van látom nap mint nap!

Én meg normálisan próbálok közeledni ha tettszik valaki, de sikerem az nincsen.

2018. nov. 10. 00:28
 9/21 A kérdező kommentje:
Most pl egy idősebb nővel ismerkedem. Nos én nem fogok úgy bánni egy nővel mint egy darab ****. Nem is értem miért tenném. Egyszerűen csak azt veszem észre hogy kevés a normális ember vagy ha éppen van akkor megkapom hogy rendes vagyok pont ilyen kapcsolatban gondolkozik de fiatal vagyok a számára annak ellenére hogy azt mondta az elején hogy nem zavarja. Egyébként 26 vagyok. Csúnya sem vagyok de belefaradtam az ismerkedésbe már, semmi kedvem hozzá...
2018. nov. 10. 03:57
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem támadom le őket a családalapítással, de nyilván tisztázom a hosszútávú terveket. Amikor megkapom, hogy állítólag pont ilyen érzelmi felfogású férfire vágyik a nő, csak neki fiatal vagyok akkor kiakadok. Komolyan olyan nőkkel ismerkedtem eddig hogy el nem tudjátok képzelni hogy léteznek. Egyszerűen nem értem miért ezeket találom meg, valamiért rossz a párválasztási mintám.
2018. nov. 10. 04:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!