Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont a rendes, magabiztos férfiaknak nehezebb párt találni, akik tényleg családot szeretnének és normális kapcsolatot?
Lehet, hogy elcsépelt szöveg, de én teljesen így látom a helyzetet. Már nem is tudom, mennyi ismerkedésem (talán 10) + most egy nővel - okozott csalódást.
A most "kialakulófélben levő" pedig azt mondta, hogy neki idő kell arra hogy megnyiljon és hogy kapcsolatba bonyolódjon, és megkaptam tőle, hogy szeretne kapcsolatot és hogy ő pont ilyen érzelmi világú férfire vágyik, de hogy neki az élethelyzete és a tanulmányai ezt nem engedhetik meg és hogy 4 évvel fiatalabb vagyok nála, és hogy ez zavarja. Én sem találkoztam ilyen meglepően rendes nővel, de ezen kiakadtam.
akkor van ilyen duma ha nem dugtad meg rendesen,csak odamaszatoltál.
ha stimmelne az állat dugás,meg az erős alapkeret,akkor lehetnél munkanélküli vagy naplopó,akkor is azt akarná,hogy költözz hozzá.
nah pont ezért kapod azt a nőktől amit.
ha már letettél valamit az asztalra utána lehet előjönni bármiféle érzelmekkel,vagy kapcsolattal.
ha rossz a sorrended és alap nélkül akarsz építkezni akkor mindig pont úgy fogsz járni ahogy eddig.
és a kutya nem beszélt arról,hogy neked mi az elsődleges.
a nőkről beszéltem és az ő igényeikről.
nem kíváncsiak arra,hogy kapcsolatról nyavalyogsz nekik,de megdugni meg leszopatni nem tudod rendesen és határozottan.
68%: ritka primitiv vagy. Tuti nem lattal kozelrol not.
Kerdezo, nem lehet, hogy tul hamar letamadod ezzel a csaladalapitas dologgal a kiszemelted? Hany eves vagy? Es ezek a nok? Csak mert 25 korul kevesen akarnak szulni.
Hasonló kaliber vagyok mint te kérdező.
De tudod azt kell mondjam a 68% os válaszában van igazság!
Van egy ismerősöm ő kb úgy bánik a nőkkel mint ahogy a 68 as leírta. Ha hiszed ha nem, nem egy nő akar vele kapcsolatot. Minden hónapban 2 új nőt fektet meg, szarba sem nézi őket, csak lyuk neki minden nő. Sajnálatos hogy ez így van, pedig így van látom nap mint nap!
Én meg normálisan próbálok közeledni ha tettszik valaki, de sikerem az nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!