Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem maszkulin férfiak valóban sose találnak maguknak normális párt?
A szépség relatív.
De, ha belül egy remegő kocsonyatömeg vagy na akkor vagy bajban.
Itt tuti nem a külsőddel van a baj!
Millió meg egy olyan kérdést kitesznek ide naponta, hogy "miért az 50kg-os páva gyerekeknek vannak bombázó csajaik?". Pedig ők aztán a tipikus anti férfik.
Szedd össze magad belsőleg!
1.
Buztis vagy te ebben? :D
Pesten nagyon sok ilyen párt látok, hogy a pali tipikus papucs, szemüveges, görbehátú, valszeg valami mérnök, anya meg az a tipikus bombázó milf két gyerekkel.. Aztán első ránézésre is már kijön a kontraszt, de 5 percig figyelve őket még nagyobbnak tűnik.
Nálam a best:
Fenti házaspár Westendben mögöttünk ül, anya csicskáztatja az urát, "nemigazhogynemkértélmajonéztakkormenjélvisszaérte"
Véletlen mozdulat, anyával összeütközünk, telefonja a földön köt ki.
Lenyúlok érte és megértem miért nem figyelt.
A kijelzőn fut a Messenger, anya épp most kapott képet feltehetően szeretőjelölttől, aki véletlenül 3gy tök jóképű pasi és akkora farka van, hogy az 5 colos kijelzőn nem fér el.
Anya persze szemkontaktus nélkül, annál pirosabb arccal veszi át a telefont.
Igazából nekem is kellemetlen a szituáció szal én is próbálok rajta hamar túllenni, nem firtatom, de nem is kell.
A lényeget már tudom :)
#3: "Millió meg egy olyan kérdést kitesznek ide naponta, hogy "miért az 50kg-os páva gyerekeknek vannak bombázó csajaik?". Pedig ők aztán a tipikus anti férfik."
Ja csakhogy ők nem huszonévesek, hanem 14-15 éves gyíkok, akiknek még ott a tojáshéj a s****kön. Én is bánom, hogy nem a "páwa" meg #yolo #swag generációban voltam tizenéves, mert sokkal könnyebb lenne most a szüzességemet elveszíteni nyikhaj fiúként mint 10 évvel ezelőtt, amikor még nem volt divat ez az 50 kilós felnyalt hajú fiútípus. Persze a mostani csajoknak is megjön az eszük 16 fölött és az egyetemen már ők is a +180-as, sportos gentlemen-ekre fognak bukni, akik kimértek és a klasszikus értelemben férfiasak.
Vannak a közeli baráti körömben is ilyenek, tudom róluk, hogy boldogok. :)
#8: "Majd ha felszedtél 15 kg izmot visszajöhetsz"
Persze... Kigyúrtan még nehezebb helyzetben lennék, mert akkor meg elkönyvelnének egy komplexusos, mélynövésű izomJaninak.
"Haha, nézd már azt a gyúrós törpét. Tuti kicsi a farka és Napóleon komplexus."
Kb ez juthat az eszükbe és ha nem is ennek a párbeszédnek, de hasonlónak voltam már fültanúja, amikor a hasonló magas (170) kondis ismerősömet beszélték ki a háta mögött a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!