Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem maszkulin férfiak valóban sose találnak maguknak normális párt?

Figyelt kérdés
A nem maszkulin alatt a tipikus omegahímet (vagy másnéven antiférfi) értem, akik egyszerre kisfiús külsejűek (kis méretű fej, finom lányos arcvonások), vékonyak, alacsonyak és a hangjuk sem mély férfias orgánumú. Mert jópár ilyen huszon-/harmincéves fiút (vagy akkor legyen férfi) ismerek, de gyakorlatilag mindegyik szingli, valamennyi részük szűz is, de a kevés kivétel - akinek van barátnője - is boldogtalan érdekkapcsolatban él (ha nincs ló jó a szamár elvet követbe, bocsi, de ezt erre szokták mondani). Ti hogy látjátok és mit gondoltok erről?

2018. szept. 3. 13:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérdező :D imádom ezt a bugyuta tanácsot..."gyúrjad ki magad, eccsém, osz' maj' gyűnnek a nők, hö!" Jönnek igen, a felszínesek.

Ennyi erővel legyél gazdag, oszt lesz egy csomó anyagias barátnőd. Bomba ötlet, mit ne mondjak...nesze semmi, fogd meg jól.

2018. szept. 3. 17:47
 12/15 A kérdező kommentje:

#11: Ez meg a másik.

Könyörgöm! Én nem csinibaba cicákat akarok döngetni, hanem szende, intelligens, szép lányokkal a parkban sétálni és látni ahogy a mellkasomra helyezik a fejüket. Ami egy alacsony pasi miatt egyébként is nehezebb. Csak sajnos nekik is legalább annyira fontos a magasság mint a plázacicáknak. Ebben nincs kompromisszum a nők szemében.

2018. szept. 3. 18:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Nyilván így lesz pont ezt fogja minden egyes nő mondani,ha esetleg elmennél edzeni ,te már előre tudod ,mi is lesz..ezzel gyorsan csináltál is egy felmentést magadnak hogy továbbra is ülj a seggeden és semmit ne tegyél azért hogy jobban nézz ki! Jobb is itt siránkozni ,azzal biztosan célba érsz.

És most mit mond a sok nő rád? De jól néz ki ez az alacsony pasi ilyen véznán is,milyen jó hogy nem sportos , ez az álmom? Ja mégsem ezt mondják, ha jól sejtem...

Meg aki a külsőt nézi az felszínes. Hát te is az vagy,mert ha nem lennél ,akkor szépen keresnél egy hozzád való lusta ronda kövér nőt ,nem az átlagos aranyos lányok közül akarnál válogatni. De neked is számít a külső,viszont te semmit nem akarsz érte tenni,hogy neked jobb legyen a külsőd,csak a kifogást gyártod .

Pont a szende átlag lányok a felszínesebbek ,válogatósak ,mert hihetetlen kapósak,mivel pont az a sztereotípia él velük kapcsolatban hogy rájuk könnyebb rárepülni hamarabb kaphatóak ,egy átlag alatti férfinak is. Hát nem így van. Aztán az igazi jó nők meg facérak mert nem mer odamenni hozzájuk senki,mivel eleve elkönyvelik hogy biztos nem ugranák meg a lécet náluk.

2018. szept. 3. 21:33
 14/15 anonim ***** válasza:
49%

A szende átlaglány nem felszínesebb mint a szupermodell cicimaca, egyszerűen rá is olyan tömérdek jelentkező van, hogy az egekben vannak az igényei. Átlag Ágota nem fogja beérni Átlag Ádámmal, ha Macsó Miskát is megkaphatja.

Szóval ennyit erről a hülye kasztelméletről, hogy mindenki keresgéljen a saját szintjén. Elviekben működhetne, gyakorlatilag meg az egyik fél állandóan felrúgja ezt a szabályt.

2018. szept. 3. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát, nekem pont hogy inkább az ilyen kis cuki kisfiús srácok jönnek be. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül, úgyhogy fel a fejjel. 🙂

Mondjuk én meg kislányos vagyok, ilyen full férfias nagydarab ember esetén úgy érezném magam, mintha valami pedofillal járnék 😆 xd

2020. nov. 18. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!