Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én vajon miért nem érdemlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vajon miért nem érdemlek normális férfit?

Figyelt kérdés
Vannak pasik akik úgy írnak rám Facebookon hogy közben barátnőjük van. De mindenféle random dologról pl. mit dolgozok, mit csinálok stb. Mivel ismerem őket látásból visszaírok, de sose találkozom velük. De hiába nézek ki jobban a barátnőjüknél, még se hagynák ott értem. Vagy együtt vagyunk egy hónapig utána már 1 hét múlva új barátnője van.
2018. aug. 29. 12:09
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
67%

”De hiába nézek ki jobban a barátnőjüknél, még se hagynák ott értem. ”

Mivel te is felszines vagy ,igy a csávok is azok akiket megtalálsz vagy megtalálnak. A szépség kevés egy kapcsolathoz . Te még nem szerettél senkit szerintem felszinen alul.

2018. aug. 29. 12:14
 2/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beképzelt, de azoktól a nőktől tényleg jobban nézek ki.
2018. aug. 29. 12:16
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Keress inkább egyedülálló férfiakat lêgyszi...
2018. aug. 29. 12:19
 4/32 A kérdező kommentje:
Ők nem keresnek engem.
2018. aug. 29. 12:20
 5/32 anonim ***** válasza:
94%
"De hiába nézek ki jobban a barátnőjüknél, még se hagynák ott értem. " Ez az indok lol. Tényleg nem bántásból írom, de nekem is volt barátnőm, aki folyton ilyenekkel jött, hogy miért nem hagyja ott xx a feleségét, barátnőjét érte, PEDIG Ő JOBBAN NÉZ KI. Nem, nem nézett ki jobban és ez még a legkevesebb. Nem szabad várni ilyen emberekre.
2018. aug. 29. 12:24
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem érdem kérdése. Sok ilyen nőt, és férfit is ismerek, aki sokkal jobban megérdemelné, sőt értékelné (!) ha egy jó kapcsolata lenne. Tenne is a másikért.

Nehéz megtalálni, de nem más a hibás ezért. Van akinek összejön hamar, másnak meg később. Olyanokat is látok, akik nagyon sokáig vártak, és végül összejött, nagyon boldogok, mert teljesült a szívük vágya.

2018. aug. 29. 12:25
 7/32 A kérdező kommentje:
Nem várok rájuk. Csak nem értem én miért pótléknak lennék jó. Amúgy meg nem tudod hogy nézek ki, és azok a nők. Én adok a külsőmre, ők meg hiába fiatalabbak teljesen leharcoltak.
2018. aug. 29. 12:26
 8/32 anonim ***** válasza:
89%

"nem érdemlek normális férfit" - "hiába nézek ki jobban a barátnőjüknél, még se hagynák ott értem"

A normális férfi ott hagyja a barátnőjét olyanért aki jobban néz ki?

2018. aug. 29. 12:28
 9/32 A kérdező kommentje:
Akkor az a normális férfi miért írogat nekem mikor barátnője van?
2018. aug. 29. 12:29
 10/32 anonim ***** válasza:
Mert a normális, egyedülálló férfiak elmennek a radarod alatt.
2018. aug. 29. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!