Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vajon miért nem érdemlek normális férfit?
Figyelt kérdés
Vannak pasik akik úgy írnak rám Facebookon hogy közben barátnőjük van. De mindenféle random dologról pl. mit dolgozok, mit csinálok stb. Mivel ismerem őket látásból visszaírok, de sose találkozom velük. De hiába nézek ki jobban a barátnőjüknél, még se hagynák ott értem. Vagy együtt vagyunk egy hónapig utána már 1 hét múlva új barátnője van.2018. aug. 29. 12:09
31/32 anonim válasza:
Az egyik haverom elég extrovertált.Ha nem akar valakivel beszélni,akkor is leáll dumálni,ha más nem udvariasságból.Fél éve megtalálta őt egy nő a facebookon,aki már az elején próbálkozott,de mondta neki,hogy foglalt jó rég óta.A csaj komolyan azt várta,hogy váltanak pár üzenetet és ő majd kidobja a 10 éves kapcsolatát az ablakon.
Rárepült volna mint légy a meleg szarra.
Szerintem sok nő ott rontja el,hogy azt feltételezi,hogy mindenki felszínes.Egy kapcsolathoz a jó külső édes kevés.Az én barátnőm se topmodell és van aki azt mondta az elején,hogy jobb nőt is foghatnék.De itt tévedtek,mert benne megtaláltam azt ami nagyon sok nő személyiségéből hiányzott.
32/32 anonim válasza:
Egy normális férfit miért kell érdekeljen, hogy te hogy nézel ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!