Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én vajon miért nem érdemlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vajon miért nem érdemlek normális férfit?

Figyelt kérdés
Vannak pasik akik úgy írnak rám Facebookon hogy közben barátnőjük van. De mindenféle random dologról pl. mit dolgozok, mit csinálok stb. Mivel ismerem őket látásból visszaírok, de sose találkozom velük. De hiába nézek ki jobban a barátnőjüknél, még se hagynák ott értem. Vagy együtt vagyunk egy hónapig utána már 1 hét múlva új barátnője van.
2018. aug. 29. 12:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Vagy mert lehet normális férfi nem létezik. Még olyan is történt velem, hogy egy tök csúnya pasi próbálkozott be nálam, akinek szintén egy nem szép barátnője van, de visszautasítottam.
2018. aug. 29. 12:31
 12/32 anonim ***** válasza:

Tehát a normális mint jelző itt most a külsőre vonatkozik elsősorban. Ez a "normális" férfi viselkedhet hűtlenül, ha a mellette lévő nő "ronda" lett az évek alatt, és talál egy szebbet.

Bocsánat, kisarkítottam. Minden embernek mást jelent az, hogy mi a normális.

2018. aug. 29. 12:35
 13/32 A kérdező kommentje:
Én arra értettem hogy én miért nem érdekelek egy szingli pasit.
2018. aug. 29. 12:37
 14/32 anonim ***** válasza:
83%
"Nem vagyok beképzelt, de azoktól a nőktől tényleg jobban nézek ki." Nem a lényeget vetted ki . Nem beképzelt ha nem felszines vagy . Az az a külső értékek érdekelnek minden szempontból és tovább nincs nálad. Tudod akik szerelmesek , nem a baba arcal vagy a szep nagy melekkel vagy a tokéletesen kerek popoval azonosulnak ilyenkor. Amig felszines vagy tehát és nem látsz a szinfalak mögé addig nem fogsz válaszokat kapni , a válaszok akkor lesznek meg mikor belulröl kezdesz nyitni kifelé és nem csak kivulrol tekintesz körbe.
2018. aug. 29. 12:40
 15/32 A kérdező kommentje:
Semmimet nem pakolom ki, nem is az én stílusom. Sem a mellem, sem a fenekem, pedig nincs szégyellnivalóm. Teszek is azért hogy jó alakom legyen. Normálisan öltözöm fel, a képeim is normálisak facebookon.
2018. aug. 29. 12:51
 16/32 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem ez kamu.

Ekkora egoja egyetlen lánynak sincs. :D

2018. aug. 29. 13:07
 17/32 A kérdező kommentje:
Nekem nincs egóm, de látok amit látok.
2018. aug. 29. 13:16
 18/32 anonim ***** válasza:
84%

"Keress inkább egyedülálló férfiakat lêgyszi..."

"Ők nem keresnek engem."

Pont azt mondta az illető, hogy keress te, nem azt, hogy ők keressenek...

2018. aug. 29. 13:19
 19/32 anonim ***** válasza:
92%

Honnan veszed, hogy jól nézel ki és jobb vagy, mint a barátnőjük?

Valamiért még sem kellesz a szingli normális férfiaknak, nem gondolkodtál el azon, hogy talán még sem vagy annyira jó?

2018. aug. 29. 13:35
 20/32 A kérdező kommentje:
Mert én ápolom magam, adok a külsőmre míg ők nem. Amúgy vannak pasik akik érdeklődnek irántam, csak engem ők nem érdekelnek. Azért mindenkivel én se állok le, csak hogy ne legyek egyedül.
2018. aug. 29. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!